Pati Merhaba detayli ultrason icin devlet hastanesinden ne bolum olarak randevu alinabiliyor?Normalde ozele gidiyorum oranin detayli ultrason cekimi pahali.Bende devlette yaptirmak istiyorum.Yardimci olabilr misiniz bu konuda☺️
ikiprensesannesiii Pati perinatoloji ama sanırım önce kadın doğumdan randevu için sevk açtırmanız gerekiyor eğer hiç devlete gitmediyseniz
minimalannee Pati Bende devlette detaylı ultrason için yeni randevu aldım.. Kadın doğum doktorundan randevu alıp gittim doktora detaylı ultrason istediğimi söyledim, radyoloji bölümüne fiş verdi oraya gittim oradanda bir kaç hafta sonrasına gün verdiler..
Pati ikiprensesannesiii 2 kere devlete gittim hamileligimin baslarinda.Direk perinatolojiye alabilirim yani
bahtnurr1 Pati beni doktor yönlendirmişti bi kapıt verdi elime direk ultrason bölümüne git gün versin demişti 2-3 hafta sonraya sallıyorlar ama
Sevilss Önce kadın doğum dokturuna gidiceksiniz o istiyor randevuyu ben özelde yaptırdım muayene hanede yaptırdım 20 güne anca aldım yine randevuyu valla
Sevilss Pati 600 TL idi ben Trabzon’da yaptırdım yaşadığınız yerde ne kadar bilemem. Ayrıca gittiğimiz doktor çok ayrıntılı bakıyor 5 sayfa rapor yazmıştı renkli resimlerini vermişti ben çok memnun kaldım