teletabi Aynuromer erişteli yeşil mercimek çorbası,nohutlu mantı,yaprak sarma,bide havuç kızartıp yoğurtlıycam 🤣hepsi birbirinden alakasız ama canım çekti hepsinden azar azar yaptım 🤣🤣
S02_ Ya ben 30 haftalığım hala aşeriyorum gibi sürekli canım bişey istiyo sadece bu hafta waffele istedi yedim kumpir istedi ki daha önce hiç yememiştim onuda yedim bugünde dürüm istiyo ya 🌯😂
teletabi Yamacin-Annesi iç harcına haşlanmış ezilmiş nohut koyuyorsunuz. Ocakta yada fırında hafif kızartıyorsunuz. Sonrasında salçalı su yapıyorsunuz üzerini geçicek kadar kıyuyorsunuz pişiriyorsunuz çok güzel oluyor 🤗
Deletedmom_33 Aynuromer Taze fasulye ve pilav yapacaktım kaynanam kuru fasulye getircem yemek yapma dedi ona göre yanına pilav yapacağım ama getirir yanında büyük ihtimalle 😅
adrmz54 Aynuromer mercimek çorbası, kuru fasulye, pilav, güveçte kaşarlı köfte birde erik kompostosu 😊🙏
Melek3 Aynuromer dünden lahmacunum vardı kayinvalidemde sabah aradı çörek yaptım diye gelirken Alicak öyle onları yeriz basım çok ağrıyor hiç iyi değilim yemek yapamicam☹️