rukenycsy Arkadaşlar 32 haftalık gebeyim eşyalarını yıkayıp yerleştirmek için sabırsızlanıyorum ama erken diye düşünüyorum siz kaçıncı haftada yaptınız ?
kirpapatyasiii rukenycsy 33 deyim şuan evim temizleniyor kıyafetleri de yarın yikanacak utulenip çarşafa saracagim 36 gibi yerleştirilir sanırım 🤗
Dilekcnkn rukenycsy 35 olcam bugün hastahane çantam falan hepsi hazır elbiseleri yıkadım ütüledim fakat yerleştiremedim , hafta iç dolap falan gelcek o zaman yerleştiricem
Zeyyyn rukenycsy 32de herşeyi bitirmiştim insanın günü gününü tutmuyor şimdi pek keyfim yok günlük işlerimi zor yapıyorum
Dmtdmtdmt rukenycsy bence gayet iyi bir zaman ben de 33. Haftadayım 32 de yaptım iyi ki yapmışım dehşet bir bel ağrısı başladı günlerdir yatıyorum
Bedia_53 rukenycsy ben 32 de yıkayıp ütüleyip yerleştirdim üzerlerine de tülbent örttüm tozlanma ihtimaline karşı. Şuan 38+3 üm iyiki o zamanlarda yapmışım şuan kolum kalkmıyor ☺️
Livanur22 rukenycsy 34üm herşeyi hazırladım son zamanlar yapamam diye, şuan evimin temizliği yapılıyor bekliyorum
-Zeynepakms- rukenycsy Bence ne kadar erken yapsan o kadar iyi ben bu hafta yaptım 36 haftamdayım zor oluyor zaman geçtikçe yapması 😊
Sedapolat rukenycsy bence gayet normal bir vakit ben 30 haftalık gebeyim haftaya nasipse yıkamaya ütülemeye sonrada valize koymaya hazirlicam 😂
Kbrasmskbyrktr rukenycsy 32 de yaptım bende iyiki yapmışım suan 34 haftaligim simdiden nst de sancı var aralarda ve bacaklarıma kramplar giriyor hep suan olsa çok yorgun olurdum