Berin Kızlar merhaba. Ben e bebekten altı tahta olan hamak beşikten aldım. Ama geri dusundum kafam karıştı demir olmadığı için onu almıştım. Acaba nasıl olur ya demir daha mı iyidir. Altı tahta olandan kullanan alan var mı aranızda memnunum ben sorunum yok diyen bana fikir verebilir misiniz? Aldığım hamak beşik bu https://www.e-bebek.com/bliss-ahsap-stantli-yatay-bebek-hamagi-p-xyz-b101/
EsmaaaaMeva1 Berin ben aldım canım trendyoldan aldım bende daha kendi çocuğum için kullanamadım ama kuzenim bebeğini yatrmştk çok rht etmşti içinde mışıl mışıl uyudu çok güzel iyide almışım dedim ürünlerden biri kurulumu kaldırması kolay.
prensesimveannesi Berin bende civilden demirli olanı aldım canım 200 TL olan modeli daha kullanmadım tabi bende bilemiyorum 🙄
ocak2021 Berin ben tahta olanini kullanıyorum kenarlarını duzenli olarak yagliyoruz çünkü ses çıkarıyor. Markası wellgro. Ama oglum çok rahat uyuyor içine koyunca uyumasi 10 dakikayı bulmuyor.
Berin Hly06 benimde o yuzden kafam karıştı ya acaba dedim tekrar demirli olani almayi mı beklesem birde doğumum yakın cok kafam karışıyor
prensesimveannesi Berin farkı yok bence ya hamak yani sonuçta aynı sallanıyor hepsi görüntü açısından farklı
Berin ocak2021 yani tahta da sağlam oluyor degil mi başka sorun yaşamıyorsunuz. Bende acaba dedim demirle mi değiştirsem daha mı iyi olur tahta sağlam olmaz mı diye baya kafam karıştı
Sevilss Tahtası daha şık zaten kaç ay yatıyor ki içinde bence çok güzel modeli demir çok basit duruyor bence pişman olmazsın
Berin Sevilss öyle mi dersiniz bende acaba demir daha mı sağlam olur onu mu alsaydim diye baya dusundum tereddüt ettim
ocak2021 Berin gayet sağlam canım önemli olan birleştirme yerlerini iyi sıkmak. Bu arada 5 aydır kullanıyoruz.
Sevilss Berin Etkilemek istemem hiç bakmadım ben ama çok şık alırsam bende bundan alırım bide kaç aya kadar yatıyorki kırılıcağını sanmam
Buketkorkmaz Berin 4yasinda oğlum var (28 kilo) kardeşi bindikce o da binmek istiyor ve bindiriyoruz bayada kalıyor içinde bence gayet sağlam yani 😂
bahtnurr1 Berin çok kullanışlı olmuyor canım 3-4 aydan sonra dönmeye başlıyor bebek düşecek tehlikesi oluyor
Berin bahtnurr1 galiba o kadar yatar zaten bebekler bir yerden sonra baya kucak istiyor hareketleniyor ya
minikturta Berin ben altı demir olanını kullanıyorum çok memnunum çünkü parçalara ayırıp çok rahat bi şekilde şehirden şehire götürebiliyorum herhangi bi sorun da yaşamadım açıkçası e bebekten 150 tl olandan almıştım
minikturta Berin ayrıca arkadaşımın bebeği yaşına girecek nerdeyse hala içinde yatıyor 3 4 ay olana kadar değil yani