yazmak banada nasip oldu Hamile olan herkesin ve bebek düşünen herkese hayırlısıyla Allah nasip etsin İnşAllah🤲🤲
Ne kadar normal doğuma kendimi hazırlasamda doktorum çatım cok dar dediği için zorunlu spinal sezaryen olmaya karar verdim hayatımda hiç ameliyat olmadığım için ilk basta tedirgin oldum ama size korkmayın diyemem ister istemez korkuyorsunuz ama hepsi geçiyor inanın bana uyustukdan sonra sadece karnınız yapılan baskıları hissediyorsunuz 8 dakıka nın içinde bebeğiniz doğuyor ağlamaya başlıyor siz onu izlerken doktor devam ediyor bunu okuyan herkesin hayırlısıyla bebeğinizi kucagına almayı nasip etsin Allahım 🤲🤲🤲
Benden size tavsiyeler 🌺🌺
🌺Ben giderken banyo yaptım kurulandık ve cıktım ameliyathane cok soguk olduğu için asırı üşüdüm siz mutlaka birgün öncesinden yapın vucüt ısısını korusun yelek almayı mutlaka unutmayın doğumdan sonra cok üşüyorsunuz
🌺Giderken üzümlü ve kayısı kombostu yaptık götürdük doğumdan 2 saat sonra yemek yiyebilirsiniz denildiğinde ondan içtim ve bol bol su içtim o beni inanılmaz rahatlattı ve gazını hemen cıkarttım tuvalet sorunu yaşamadım kesinlikle giderken götürün yanınızda bulunsun
🌺Ameliyattan sonra agrınız olucak hiç geçmicek sanıcaksınız ama ertesi günü o ağrıları unutacaksınız cocugunu sütünü olmadıgı için aşırı alıcak kesinlikle emzik vermeyin 2 gün boyunca yatarak emzirin asla pes etmeyin ve sütünü yavas yavas gelir bol bol çorma kayısı kompostu için
🌺Ameliyattan sonra yemek yedin izde anesteziyi atmak için kusuyprsunuz mideniz bulanıyor yanınızda mutlaka poset bulundurun sayet benim her yerim battı ama inanılmaz rahatladım 🤦♀️😁
🌺Agız mendili ne kadar cok götürüyorsanız okadar cok iyi olur hem cok işinize yarar hem bebeğin teninine iyi geliyor
🌺 Ameliyattan sonra sizi bezliyorlar o beni cok rahatsız etti zaten her yerimede tastı depand hasta bezi l beden almıstım hemen sonra onu takdım ve inanılmaz rahatladım kendinize pıjama 2 adet götürün kusuyorsunuz uyusuklugun etkisiyle kacırabilirsiniz ve havalar sogudugu için elbise giyemiyoesunuz
🌺ALLAHIM HERKESE BU DUYGUYU HAYIRLISIYLA YAŞATSINNN🤲 BURDAN COK SEY öğrendim ve bende tecrübelerime paylaşmak istedim umarım faydalı olur hepinizi öpüyorum hayırlı doğumlar diliyorum sağlıklı kalın 🙋♀️🙋♀️🍀🍀