Merhaba kızlar 8 Eylül gecesi başlayan sancılarım sabah 6 da gelen nişanım ve doktor muayenesinde gelen suyum.. benim hikayem böyle başladı doktora gittiğimde 2 cm açılmam vardı yatışım yapıldı . Saat 9.30 da . Sonra sancılarım hafif hafif artmaya başladı bu süre zarfında sürekli suquat yaptım ve pilates topu ile hareketler yaptım. Sancılarım iyice artmaya başladı saat 1 gibi bu arada normal doğurmak istemiyorum beni sezeryana alın dedim ama açılmam 6 olmuştu bile tabi bilinçli bi şekilde söylemediğim için ebeler öbemsemedi bile🙈 sonra açılmam 8 oldu ve 14.45 te doğum haneye alındım . 15.15 te oğlum kucaklarımdaydı doğdu kucağıma geldi tüm ağrılarım dindi sanki🥰 ama bebeğimin eşi gelmedi 20 dk bekledi doktorum ama malesef gelmedi sonrasında oğlum gitti ve beni apar topar ameliyata götürdüler narkoz aldım ve kanamam durmuş neyse ki kürtajla alındı. Yoksa rahmime yapıştığı için rahmim alınacaktı😔 Ameliyattan çıktım ayıldığımda aklımdaki tek şey oğlumdu ona sarıldım ve herşey geçti gitti başı güzel sonu biras sıkıntılı bi doğumdu ama çok şükür ki ikimizde iyiyiz🥰 Allahım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin 🤲🏻😍💙