S02_ Baharrk tek bi hamleyle kapanıyor hafif ben çok beğendim çok yer kaplamıyor ya valla ne yalan söyliyim
osm Baharrk kinderkraft moov 3 in 1 aldım, bebeğim doğmadı henüz kullanamadım ama dün kurulumunu yaptık çok pratik bi araba beğendim 👍🏻
osm Baharrk bilemiyorum Türkiye satışı var mı nasıl ama yurtdışından alma şansınız varsa şu an amazonda 250€ ydu (indirimde )baya uyguna denk geliyor tl olarak travel sistem (birebir kullanan arkadaşım çok memnun diye aldım bende ilk izlenim olarak bende çok beğendim)
Aminegul Baharrk joie Mytrax kullaniyordum ilk kizimda simdi onu üzerine joie marka yatabilen isofixle puset aldim
hhugur busra1997alpaslan2021 Memnun musunuz acaba? Ben de almayı düşünüyorum ama tek yöne bakması problem yaratıyor mu?
kcnr Cicek95 bende bu modele bakıyorum ama kilo sınırı çok düşük değilmi ya 3 yaş 15 kilo yazıyor acaba diyorum bazen çocuklar yürümek istemiyor yoruluyor 4 -5yaşına kadar binmek isteyebilir mi diye tereddüt ettim. Siz kaça aldınız arabayı . Birinde kraft energy gördüm çok beğendim küçük duruyor. Kraftla kanz arasında gidiyorum
Fatmakara97 2melekannesi_ güzel ya ben beğendim kurduk falan baya güzeldi ama bebek doğunca deneyimleyeceğiz daha 🥰
Cicek95 kcnr ben bu süreçteki kullanım rahatlığına önem verdim ürün seçimimde ağır olmaması, açılıp kapanma kolaylığı, yalnız olsam bile aracıma koyarken ağır olmaması vs. sonrasında baston model alırım ihtiyaç olursa diye düşünüyorum 🙏🏻