krdmnsanemm Şükürler olsun rabbime 3 gün önce meleğim karnımdan kollarıma geldi💙 Bundan önceki postta söylemiştim sezeryana giriyorum diye normal doğumu çok istemiştim maalesef idrarım’da protein kaçağı sebebiyle sezeryan oldum hakkımızda hayırlısı buymuş Doğum ne şekilde olursa olsun sağlıkla kavuştuk ya dünyalar benim evet Doğum hikayeme geçeyim😌 16 temmuzda rutin kontrolüme girmiştim tansiyonum sınırda çıktı doktorum şüphelenip idrar testi istedi protein kaçağı eser miktarda çıktı 2 gün sonra yine gel aynısı çıkarsa seni sezeryana alıcam dedi o an dünyam başıma yıkılmıştı tabi😔 neyse 2 gün sonra sabah tekrar gittim yine aynıydı bu sefer pozitife dönmüştü doktorum gebelik zehirlenmesi başlangıcı seni bugün sezeryana alıcam 3’te hastanede ol dedi eve yolladı dokturun yanından çıkınca hüngür hüngür ağladım Allahım bebeğimi koru bişey olmasın sağlıkla kucağıma alayım diye 😔 bi yandan bebeğim için bi yandan sezeryana aşırı korktuğum için sürekli hastaneye gidene kadar ağladım hastaneye geçtik hala aynıydım yatış işlemlerini falan yaptık odaya geçtik damar yolu açıldı hemşireyle muhabbet etmeye başladık ona da anlattım hiç istemiyordum çok korkuyorum diye o da beni teselli etti korkma bebeğine kavuşacaksın diye😌 neyse saat 3 oldu doktorumun benden önce 3 sezeryan doğumu daha varmış 4’e kadar onu bekledim sonunda beni almaya geldiler ben tabi yine Çeşme’leri açtım hüngür hüngür ağlamaya başladım arkamda annem eşim kardeşim çok kötü oldular asansöre binerken annemin korkma yavrum hiçbişey olmucak kelimesini unutamıyorum 😔 asansörde beni götürenler ağlama nasıl girersen öyle çıkarsın dediler neyse ameliyathaneye geldik beni başka bi yatak gibi bişeye geçirdiler 4 5 kişi vardı içerde hepsi çok iyiydiler benimle sohbet ettiler doktorum girene kadar doktorum geldi sonunda onu görünce rahatladım ağlamayıda kesmiştim zaten o da karnımı sevip hadi bakalım birazdan anne olucaksın dedi bana serum bağladılar hadi başlıyoruz dediler bende başlamayın ne başlaması ben daha bayılmadım diyorum ordakilere 😅 hepsi bana güldü sonra ağzıma bişey koydular bu uyumuşum gerisini hatırlamıyorum bu arada genel anesteziyle sezeryan oldum korktuğum için ameliyat bitmiş birisinin hadi uyan bakalım demesiyle uyandım hemen bebeğimi sordum çok güzel bi bebeğin oldu merak etme iyi dediler 💙 beni odama çıkardılar 5 dakika sonra bebeğimle eşim geldi annemler falan oda da bekliyorlardı eşim bak oğlumuz geldi çok güzel dedi kucağıma verdi Allah’ım dünyanın en güzel şeyiydi mis gibi kokuyordu yanakları pamuk gibiydi meleğimin o an dünyalar benim oldu ne kadar şükür etsem az😍 Allah’a şükür sütüm de hemen geldi emzirdim☺️ Şu an evimizdeyiz ikimizde iyiyiz 🙏🏻 Biraz yürürken karnım acıyor o kadar bebeğinizi görünce zaten ağrıları da unutuyorsunuz 💙uzun oldu kusura bakmayın Allahım bütün bebeğini bekleyen hamile arkadaşlarıma sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin💕 🙏🏻
Hacer8601 krdmnsanemm Allah anali babali büyütsün gözün aydın canım.kaç hafta kaç günlüktün sezeryan olduğunda.bebişin kaç kilo doğdu
Denis19 Hayırlı olsun darısı da bize inşaALLAH sürekli bu anlarım hayalini kuruyorum RABBIM hayırla nasip etsin hepimize 🙏😍😍
krdmnsanemm Fatmanuraydemir evet canım uyanırken karnımda acı hissettim ama kendime geldikçe geçti sanırım narkozun etkisinden oldu
Sblmrt Hayırlı olsun bebegin cnm 🌹saglıcakla büyüt minigini bende haftaya cuma giriyorum nasipse sezeryana korkuyorum tabi heycanda var sizin ve sizin gibi dogum yapıp hikayeleri okuyunca cesaret topluyoruz rabbim o yolda kimseyi koymasın saglıcakla kucagımıza alalım inş🙏Benim içinde dua edin nolur benim dualarımda tüm hamişlere🙏🤲
krdmnsanemm Sblmrt hiç korkma canım ama benim gibi ameliyattan korkuyorsan genel anestezi öneririm ilk çıktığında biraz acı oluyor ama düzeliyor bir iki saate zaten iğne vuruyorlar rahatlıyorsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın💙
Sblmrt krdmnsanemm tşkler cnm inş hayırlısıyla🙏 ama gelen anastesiyide ben istemiyorum dogrusu hem yasamak istiyorum o anı hem doktorumda gör diyo bakalım şafak saymaya basladık😀