Clementinee Eşimle kavga ettim 16. Haftamdayım hafif pembe akıntım oldu doktoruma yazdım dinlen dedi sadece içim hiç rahat değil nolur dua edin bebeğime birşey olmasn😞😞
Yagmur00 Clementinee doktora git canım ılac falan yapar dusuk tehliken olur nıye doktor oyle dedı iki
yamacinannesii Clementinee ne demek dinlen dedi ya bence sen bi doktora git göster kanamanın hiçbirisi normal değildir saçmalamış
Dadas Clementinee kullandığınız ilaçlar mi var o yüzden mi doktorunuz dinlen dedi 🙄 geçmiş olsun inşallah bebeğinize birşey olmaz. Üzmeyin kendinizi hiç birşey için şuan öncelik siz ve bebeğiniz 🤲❤️
Linaeliff Nasil dinlen diyebilir doktorun anlamadim.benimde o haftalarda akıntım olmuştu kan gibiydi doktorum bana bir damla koyu renk akıntı kan bile bizim için risktir demisti ve hemen dusuk iğnesi yaptırmıştı.sen acile git canım hemen
nevamm1 Clementinee muayne edip görmeden nasıl dinlen der bence git hemen en azından tedbir almış olursun için rahatlar.yoksa daha çok stres yaparsın düşünmekten kaygilanmaktan.