Melikei Mrhb kızlar 5+1 sen selamlar 🤰🏻 Nasıl geçtiği konusunda çok şükür mide bulantım Yok fakat felaket şekilde bir bel ağrım var göğüslerim şişti patlatacak gibi acıyor
MucizemE SevgiFerhanAkba Allah’a şükür benim fazla YOk ama kızartma kokusu benimde midemi bulandıyoe cidden inşallah geçer bunlarda
Eserayaz MucizemE sağol cnm zaten ilk bel ağrısıyla suphelendim bel kasik ağrısı bacagimada vuruyor bide migde bulanyltm bas dönemde başladı 😰
SevgiFerhanAkba GkeCanKaran benim son adet tarihim 8 ekim ona göre hesaplayınca 9 hafta 6 günlük çıkıyor ama ultrason a göre 7+3 anlamıyorum valla doktoruma sorucam salı günü randavum
Meltem23 SevgiFerhanAkba bende aynı durumdayım. Sat a göre 8+1 olmama rağmen 6+4 üm. Doktor geç döllenme dedi ama yine de bilemedim.siz kalp atışını duydunuz mu
SevgiFerhanAkba Meltem23 yok canm salı günü Kontrolüm var insallah o zaman duyarım gittiğimde 5+5 tim doktor Alttan bakarsam duyarım deri ben istemedim on beş gün sonra gel dedi gittiğimde 7+6 olcam
pnrylcn Bende 5 haftaligim 😊 benim bazen sol kasigimda kucuk agrilar oluo. Zaten goguslerim agriodu hala ayni
Meltem23 SevgiFerhanAkba Bende Pazartesi doktora gidişem kalp atılı için, inşallah güzel haberlerle döneriz 🤗
KbraNaselik SevgiFerhanAkba canim benimde son adet tarihim 30 ekim ona gore 6. hafta vitmis olmasi lazim ama doktora gore 5+5 gec dollenme dedi kesesini gordm ama bebek daha gorunmedi siz gordunuz mu bebegi