annesinin_beybisi Meralmert hayır tavsiye etmem durup dururken söktürücü kullanma vucudunu rahat bırak o zaten kendi döngüsüne döner zaten kanamam var diyosun neden söktürücü alcaksin ki
Meralmert annesinin_beybisi şuan kanamam yok geçen ayın 13 ü bebeğimi kaybettiğimi öğrenmiştim birkaç gün sonrada kanamam başladı yaklaşık 10 gün falan sürdü sonra kesildi
annesinin_beybisi Meralmert o zaman tahminen 16 sında kanama başlasa 26 sında bitse eğer normalde 28 günde adet oluyorsan 13 ü adet günün oluyor
Meralmert Merhaba sanırım az önce adet oldum yumurtlama günlerini hesaplamayı tam olarak bilmiyorum hangi günlere denk geliyor acaba bi uygulama kullanıyorum ama ne kadarı doğru bilemiyorum yardımcı olur musunuz 👍
Artteachermom Meralmert bende adet takvimi kullanıyorum orada adet bitiminden sonraki 5 6 günü yumurtlama günü olarak gösteriyor onu ve akıntımı takip ediyorum yumurta akı gibi bir kıvam oluşunca yumurtlama zamanı oluyor
Artteachermom Meralmert 16 agustosta düşük kanamam başlamıştı 1hafta sürdü 9 Eylülde de adet oldum 25 gün sürdü. Bu ay gebelik olur diye bekliyorduk ama olmadı malesef.
Meralmert Merhaba iki hafta önce adet oldum sanmıştım ama sadece kahverengi lekelenme oldu bir gün bile sürmedi ve hala adet olmadım test yaptım negatif çıktı acaba kanda çıkar mı varsa eğer böyle bir durum yaşan var mı yardımcı olur musunuz 🙏
Meralmert Merhaba iki hafta önce adet oldum sanmıştım ama sadece kahverengi lekelenme oldu bir gün bile sürmedi ve hala adet olmadım test yaptım negatif çıktı acaba kanda çıkar mı varsa eğer böyle bir durum yaşan var mı yardımcı olur musunuz 🙏