Muruvvetozturk Ben 26 haftalık hamileyim dün gece acile gittim bebek baskı yapıyor erken doğum riski var dediler çok korkuyorum başına gelen var mı acaba 😢
Betfer Muruvvetozturk benimde 26 da gittim ama benim kanama oldu . Erken doğum riskim var . Nst bağladılar sancı ve kasılma çıktı
Cnndygu Muruvvetozturk Bol bol dinlenin uzanın ayakta kalmayın. Ve bol su için. Aynı sorun vardı. Şükür ki 37 haftaya geldik. Şimdi gelmesini bekliyorum. Stres yapmayın sağlıkla zamanında gelsin inşallah 🙏🌸
Birmelekannesi_38 Muruvvetozturk Bende 29+6 dayım benimde var bir hafta önce öğrendim ve sadece wc ye kalkıyorum tatmanız lazım benim 2 cm açıklık var bide ateş yapmayin
Muruvvetozturk DILOS06 baskı yaptığını ben anlamadım birden başım döndü bide kusmay başladım acile gittik ultrasona aldı orda gördü doktor
mcansu Muruvvetozturk geçmiş olsun canım benim de durumum aynı. Şükür 28i bitirmek üzereyim. Bolca yat dinlen yorma kendini duruma göre 30dan sonra ciğer geliştirici olucam. Progestan kullanıyorum fitil olarak.