ayass Merhaba deneyimli anneler 🙂3 gündür ara ara koyu kıvamlı parça parça krem ama yer yer daha koyu parçalı olan bir akıntım var bu acaba nişan mıdır nişan gelmesinden ne kadar sonra doğum olabilir
Esrabrklu ayass ben 3.ye hamileyim sümüksü akıntı ile kan karışımı gibi bi rengi var veya tam kan rengi ise nişandır kahverengi gibi de oluyor nişandan yarını dogurmustum ben ama bazıları birkac gün sonraya da dogurabiliyor bende 39 4 üm şuan tık yok bizde
RedFlower ayass canım benim ki kahverengi bi akıntıydı çok değildi leke gibi. gün içerisinde devam etti. 39. haftadaydım. gecede doğum yaptım
ayass RedFlower perşembe akşamından beri ara ara oluyo ama herhangi bi aancı kramp yok bende anlamadım 🤷
RedFlower ayass kiminin öyle oluyomuş canım nişandan bir hafta sonrada oluyomuş. benim hemen akşamına başlamıştı sancı
Mrymonek Bende merak ediyorum 37.haftadayim. bazı yerlerde koyu kıvamlı akıntı denmiş ilk hamileligim bilemiyorum anlayabilir miyim kan gibi gelirse anlarım ama böyle sümüksü akıntı son zamanlarda zaten hep oluyor 😊