Aysel0707 Kızlar bebegım tas gıbı sertlsıyor ya bazen karnım yamuk acaba Pozisyonumu oyle korkuyorumda
Murvet_01 Aysel0707 korkmana gerek yok ilerleyen haftalarda daha da yamulacak alanı daraldıkça hareketleri çok belli olmaya başlıyor ☺️
rojda2121 Aysel0707 ya kıyamam ben oyle karnımı yamuk görünce aglayasım geliyo acaba poposunu mu dayamıs basını mı diye düşünüyorum sonrada o yamulan bolgeyi yemek istiyorum 😂😂 31 deyim bende bu arada😁😁
Zeyyyn Aysel0707 yalancı kasılmalar başladıkça oda öyle şekilden şekile giriyor solunuza yatın okşayın normale dönüyor zaten 😊
Elffnur Aysel0707 suan bende 33haftalığm aynısını yaşıyorum hep bi yerde toplanıyo hatta bugün kasığmn altnda toplanmştı baya canm yandı ayağa kalkaken
rojda2121 Aysel0707 yok korkmana gerek yok benimde sık sık oluyo pozisyonumu degistrdgimde karnımla oynadgmda duzeliyo😇
Zeyyyn Aysel0707 Bizimkilerde hala ara ara öyle oluyor gün içerisinde canım Bi taraf kalkık duruyor ama normale dönüyor doktorunuz hoşunuza gitmiyorsa başka bir doktora görünün madem