Barlascemom Annesininkuzusu01 sayfaya baktım da yani bişey sormak istedim takipçi yüksek güzel ürünleri var beğeniler 1-2 begenme tam güvenilir mi acaba
Annesininkuzusu01 Barlascemom Hiç dikkat etmemiştim ben bunlara😂 Ödemenin yarısını siparişten önce yaptım yarısını kapıda ödeme ile yaptım o yüzden içim rahattı benim🙏🏻
Newmomadayi Barlascemom eger macrome tarzi begeniyorsan guvenilir benimde yaptirdigim kapi susu avize yastik yaptirdigim cok guzel guvenilir bir sayfa var canim. İnstagram adresi loves.macrame. kesinlikle tavsiye ederim 😊
Newmomadayi eb-yksl benim yaptiglrdigim model 180 tl idi istediginiz model calismasini yapiyor model calismasina gore fiyat degisikligi olabiliyor
Slm-slm Barlascemom ada_tasarımevine yaptırdım. Yeni geldi. Beklediğimden daha güzel ve çok ilgili kibar bir bayan. İnst bakabilirsiniz
Esmaa-ess Kbra061888 Bende o sayfadan sipariş verdim henüz elime ulaşmadı inş göründüğü gibi gelir magnet ve kapıya asma aparatı ile beraber 280 TL tuttu
SerpilEsra Barlascemom sekershoptan yaptrdm kapi susu terlik magnet vs. Yastikta var ama yaptrmadm begenirsenz bir bakn
_anneadayi Barlascemom Tiny Wool sayfasından kapı süsünü 180 liraya yaptırdım tavsiye ederim çok şeker 🥰