muge1661 Ayy kızlar gelmedi gelmeyesice adet…. Sıfırlanamadı değer sanarsın hcg 18483 çıktı bu nedir arkadaş… sınırda bir rakam nasıl 24 Saatten fazladır düşmez yaa
Bfduam muge1661 belki kimyasal değil ondan düşmüyor, betandan belli olur gün içinde. Dur bakalım Dr ne diyecek bugün, sabah ola hayr ola.
muge1661 Alparslaninannesii canım yok şimdi baktım da gelmemiş henüz. Sanki teste gitsem arkasından adet olcakmışım gibi his de var 😬
Ftshn muge1661 git bir daha test yap kuzu ya merak ettim ben de 😄 sende de tek taraflı batma hissi var mı bende sürekli sağ tarafımda ince bir sızı var bel ağrısı da çok sökülecek mi yerleşiyor mu hiçbir şey anlamadım belli olsa da ona göre temizliği yapacağım her gün öyle bekliyorum bir sonuca ulaşmayı 😂
tevhidebrt kızlar merhaba bende yeniyim gerçi yeni miyim onu da bilmiyorum bundan 4 gün önce test yaptırdım ama eşim işe yetişmesi gerektiği için sonuçlara doktor gösteremedim ben bir şey anlamadım bu teste değer 103.5 çıktı yani bu ne demek !
muge1661 Ftshn dün benim öyleydi canım sol kasığımda hafif hafif batla hissi vardı. Bugün sanki azaldı şimdi kan verdim bakalım ak mı kara mı belli olcak. Ama şimdi kan verdim ya gelir benim adet hep öyle oluyor çünkü 🤣🤣
Merve_ylmz https://imgyukle.com/i/br326 Kizlarrrr. Dün çok umitsizdim resmen söküluyor gbi karnim agriyordu. Bugun adetim 1 gun gecti testim böyle. İnsAllah kanda da cikar bi aksilik olmaz dua edin bana🙇🏻♀️
Bfduam Merve_ylmz Hayırlı olsun inş pozitif bu. “söküluyor gbi karnim agriyordu” demişsin, hani adet geleceği an söküleceğini hissederiz ya orası açılmış gibi, oyle miydi yoksa kasık ağrısı mı adet öncesi olan klasik?