muge1661 Kızlarrrr Lütfen umutsuz olmayın 🙅♀️
Pkolu bir kadının hikayesiyim ben 🤞🏻
Bakın 4 senelik evliyim bende ilk evlendiğim 6 .ayımda bi dış gebelik yaşadım sonlandırıldı.
sonra sizler gibi sürekli ovulasyon vs takibi doktorlara gitme serüvenleri derken pandemi gelmesi ve maddiyat gerilemesi ile bıraktım 1buçuk 2 yıldır evde kendim çaba harcadım derken yoruldum sanıp dinlenmeye geçtim ve doktor bakayım derken kayınbabam hastalandı onunla ilgilenirken adetim yine geçikti koşturma artı pko derken geçiken adetin 1 hafta sonrası hafif mide bulantıları takmadım kondurmadım derken birde baktım ki 15 gün olmuş ve ben hem mide bulantısı hemde kusma yendiğini çıkarmayla başlayan bi döneme girince annem aldı hastaneye götürdü üşüttün mü ne yaptın derken doktor ultrason a aldı ve çok küçük olan keseyi gördü sonra kontroller felan kalp atışı çok şükür 2buçuk aylık olduk şuan 🤲🏻🐣
hakkınızı helal edin biraz uzun oldu ama diyeceğim şu ki hiç umut etmediğiniz ummadığız ay mucizeniz Allah’ın emri ile size merhaba diyor ben ki tedavi görmesi mümkün ve kolay hastalarıydım doktorların 🤦♀️
Allahtan umut kesilmez bacılar şükür sabır ve dua 🤲🏻 Kalbinizi ve o güzel beyninizi yormayın üzmeyin lütfen 👍🏻😘