muge1661 @Alparslaninannesii @Sevimlianne_adayi kızlar sabah ilk idrarla kaset test yaptım çıkmadı, dün sadece silik olarak erken gebelikte çıkmıştı. Demek ki yanlışmış o. Şimdiye kaset testte çıkması lazımdı dimi adete 2 fün kaldı
Alparslaninannesii muge1661 Yani erken gebelik testi daha iyi sonuç verir diye biliyorum kaset test biraz daha geç betayi ölçüyor resmi varsa erken gebelik testini atar mısın bende bugün kaset test yaptım negatif
muge1661 Sevimlianne_adayi ama 6 eylülde yumurtladım ne kadar geç döllenebilir ki🤷🏻♀️ Yine hemen hemen bu tarihlerde çıkması lazım. Kaset teste asla çıkmıyor. Yarın sabah tekrar hem erken gebelik hemde kaset test yapcam.
Sevimlianne_adayi muge1661 ama vardır umarım kuzum hiç merak etme sende vardır çünkü erkende belliydi çizgin bende yok ben kaset testlere pek inanmıyorum
Sevimlianne_adayi muge1661 evet flaş ile bakınca var ama pekte inanmıyorum bugün erken test alacağım onu denicem
muge1661 Sevimlianne_adayi oy hadi inşallah kuzum sen yarın sabah erken gebelik yap mutlaka, çünkü kaset teste ince çizgi var 🤲🏻 Hadi az kaldı canım 2-3 güne öğrenicez❤️
Manolya1233 Ben bgun test yaptım yarın adet gunumdu silik çıktı darısı sizlere insllah hepimz hayrlı haberler alriz ☺️
Manolya1233 Seyma18 inşallah canm rabbim sagsalim nasip etsin sana da insllah bende bı düşük yasadim sevinemiyorim o yzden