B8use Liyaa ben takip ediyorum normal doğum yaptırıyor da yani şöyle o anki bebeğin durumuna göre karar veriliyor diye biliyorum ben
Arslanmedine Minikmucizemizzzzz zam gelmis 3000 oldu dediler esim askeri personel indirim olacak bize tam sormadim arkadasimdan duydum
B8use Liyaa profil herkese açık bir kaç kitap tanıtımı ve yemek resmi falan var çok aktif kullanmıyorum ama
Minikmucizemizzzzz Arslanmedine benim eşim de askeri personel ama bize indirimden bahsetmediler yada biz soramadığımız için bişey demediler muayene ücretinde de geçerli mi peki bu
cennet_aka27 Liyaa 2 yıl önce Anka hastanesi Yasemin dokuzoglunda doğum yaptım i Tekrar hamileyim yine aynı dr gideceğim
Eylul2797_ cennet_aka27 bende suanda yasemin hanıma gidiyorum diger 2 cocugum ncrde Dilara hanımda yaptım cok memnunum simdi eskisi gibi degil o yüzden bıraktım yasemin hanıma 2 dşr gidiyorum cok iyi hos davranıyor ama dogumu nasıl yapıyo denk gelmis Ken size sormak istiyorum sürekli aklımda nasıl Bi doktor sizce dogum yapmıs bşrş olarak memnun musunuz bide hastane cok kalabalık asırı dogum odası dogum hane nasıl yani cok sey sordum kusura bakmayın😀
Arslanmedine Minikmucizemizzzzz yaa evet gecerli canim askeri kimlik gosteriyorsun oyak falan ne varsa
Minikmucizemizzzzz Arslanmedine maşallah az kalmış Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 😌
seyma_anne_olacak Liv hospital Eda Deniz Atkin canim.. cok bilgili, seker.. ben hastasiyim kendisinin 😇 baska birini dusunenmem doktorum olarak herkese cok tavsiye ediyorum