minikkoalaam selam hanımlar. benim ilk gebeligim su an 15.haftadayim. detayli ultrason ne zaman yapilir ve nerde yaptirdiniz, fiyatlar nasil, randevu nasil alinir, devlette yapiliyo mu falan bunlari merak ediyorum. cevaplarsaniz sevinirim.🌸
Yagmur00 minikkoalaam her dewlet yapmıyor canım ozele gıttım ben 22 haftalık ken gayet guzel ilgileniyor 45 dakka kaldım esimi falan da alıyor tok git cikolata ye oyle ben kars ta yaptırdım 350 lıra
Elsu26 minikkoalaam ben Eskişehir de oturuyorum devlet hastanesi yapmıyordu özel bi kliniğe gittim çok güzel ilgilendi çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı sadece yüzünü göremedik onun içinde 4 hafta sonra ücretsiz tekrar bakacak sağolsun doktor bey fiyatı da 325 TL 😊 bu arada dün gittim 23+1
Sevdaelmc Bende 10 gün sonra yaptıracağım özel hastane de detaylı 465tl birde muayene ücreti var 275tl bize pahalıya patladı ama artık olsun diyoruz napalım devlette sıra bulmak imkansız maalesef
minikkoalaam cok tesekkur ederim herkese 💜. ben istanbulda oturuyorum avrupa yakasinda. gittigim hastanenin muayene ucreti 300 tl. detaylinin fiyatini sormayi unutmustum en son gittigimde. birkac hastaneden ogreneyim o zaman 🤷🏻♀️ valla bebisler gelmeden bize pahaliya patliyolar 🤣🤣 ama napalim her sey onlarin iyiligi, sagligi icin 🐣
Aycaaa571 minikkoalaam ben yaptırmadım devletten randevu alamadım maddi durumdan dolayı da özele de gidemedim