_ipekkkkk 19 haftalık gebeyim sürekli uyku isteği var geceleri güzel uykum uykumu almış uyanıyorum çok geçmiyor yine uykum var gibi İlk haftalarda daha çok uyku olurmuş bu haftalarda normal mi?🌸
Zehrayenianne _ipekkkkk uyuya bildiğin kadar uyu valla 32. Haftamdayım uykuya hasretim keşke daha çok uyusaydım ☺️
Ftmsgr _ipekkkkk 26+5 im uyuyamıyorum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyo düz yatıyorum olmuyooo😂😂
marbling10 _ipekkkkk ben de öyleyim 23. Haftadayım ama uyku yetmiyor. Uykumu almış şekilde uyanıyorum ama gün içindeuykum geliyor, akşam da erkenden uyuyorum 🤭
Crcs marbling10 ben gece çok zor dalıyorum uykuya hemen uyanıyorum. Sabah da geç kalkmama rağmen gün içinde epey uykum geliyor.
momiesbabies _ipekkkkk ilk başta olmadıysa sonradan oluyor, bazen geçiyor ara ara tekrar geliyor hamilelik işte 🤷🏻♀️
Masalminik _ipekkkkk normal mi bilmiyorum ama 25+4 hala baygınlık geçirircesine uyuyorum. Geceleri deliksiz gündüzleri de şekerleme yapıyorum 🤦🏻♀️
_ipekkkkk Masalminik Normal diyorlar bilmem ki 😀 aman boşver uyuya uyuya büyüyecekler Uyuyalım gitsin 😂
_ipekkkkk Yamacin-Annesi Neden bı sorun mu var keyfi mi uyuyamıyorsuz Ben hamilelik yastığı alınca çok rahat ettim daha rahat uyuyorum
Yamacin-Annesi _ipekkkkk bilmiyorum ki aslında yatagimda yastiklarimda rahat ama gündüz uyuyamıyorum çok uykum olmasina rağmen
_ipekkkkk Crcs Bazen insanlarda uyku problemi olabiliyor belki o dönemlerden birinde olabilirsiniz sürekli böyleyse uyku bozukluğu diye adlandırılıyor nörolojikte olabilir 🤷♀️