Yasemin3739 Bugün 38 haftalık olduk yarın 38+1de 3 hafta gerilik nedeniyle sezeryan oluyorum kilomuz 2584 gr küveze girer mi bu haftalarda gerilik sebebiyle doğum yapan oldu mu morele ihtiyacım var
Dilekcnkn Yasemin3739 Bence kilosu sorun yaratıcak şekilde değil , allah göstermesin nefes almakta zorluk falan çekmezse bence küveze falan girmez , lütfen canınızı sıkmayın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻
AnnelikHayali Yasemin3739 kilonuz da haftanız da iyi. Önemli olan ağırlığı değil ciğer gelişimi. İnşallah küveze girmeden taburcu olursunuz. 🙏🏻
minibiri Yasemin3739 haftanız önemli eşiği geçmiş gibi görünüyor, kilonun çok etkisi olmaz önemli olan minik ciğer 😊
gldn065807 Yasemin3739 benim ablamin kızida 2500 le doğdu ve ondada gerilik vardı sadece minnak oluyorlar kuvezede girmedi şimdi Bir bucuk yaşında
Bebegimicin1 Yasemin3739 2 hafta geirlikle normal doğum yapmıştım ama kuveze girmemişti şimdi yine 2 hafta gerilik var ve en son ki konturolümde doktor hiç kilo almadıgını söyledi yeni randevum salı günü inşallah kilo almıştır
tospigim07 Yasemin3739 arkadaşım yeni doğum yaptı gelişim geriliği vardı 40 haftalık ama 2500 doğdu bebeği kuvoze girmedi bi sorun yasamadi
lavininannesii Yasemin3739 2000in altında olunca küvöze girer diye biliyorum. Bende 38 haftalığım benim bebeğim de aynı kiloda ama biz normal doğumu bekliyoruz seni neden sezaryene alıyolar ki suyu mu bitmiş acaba bebeğin ?