Kaderyas Kızlar benim arka kalça kemiğim çok şiddetli ağrıyor ne olabilir ve onun ağrısı sağ bacağıma vuruyor ayakta duramıyorum 24 haftalık hamileyim
kubraege Kaderyas magnezyum kullanıyor musun? Magnezyum eksikliğinden oluyor o kullanmıyorsan mutlaka doktoruna durumu bildirip kullanmalısın beni magnezyum çok rahatlattı aynı senin gibiydim bende
Zmra_Ozcan Kaderyas benzer durumu ben de yaşıyorum malesef son bir haftadır, doktorum normal olduğunu söyledi, bebeğin ağırlığından dolayı oluyormuş, iğne yapın dedim kabul etmedi 😖 bacağımın arasına yastık koyarak yatmamı ve dinlenmemi söyledi
Zmra_Ozcan Kaderyas magnezyum kullanmaya başladım,günde iki tablet alıyorum ama değişen bişey olmadı, bebeğin ağırlığı vücudunun en hassas yerine vuruyor ne yazıkki
kubraege Kaderyas bu ağrı tesadüf müdür bilmem erkek bebek bekleyenlerde oluyormuş genelde 😄 benim 10 haftalıkken bu ağrım başlamıştı 25.haftalara kadar çektim bu ağrıyı sonra doktorumu değiştirdim durumu ona da anlattım değiştirdiğim doktor bana magnezyum verdi 1 hafta içinde ağrım falan kalmadı çok şükür. Şuan 36 haftalığım hiç ağrım olmuyor