Semadeniz Kızlar böyle haftada 2 kez falan oluyor. Ama 3-4 sn sonra yok. Doktoruma sordum. Neden oluyor öncesinde ne yapıyorsun dikkat et dedi. Öncesinde birşey yaptığımda olmuyor bazen nedensiz. 18 haftalık olduk.
kelebekimm Semadeniz o bende de oluyo. Bebegin ayaklari vajina tatafimda. Oraya vuruyor diye dusunuyorum. 18+5 haftadayim bnde. Dr sormustum sebebi ayaklarinin orda olmasimi diye olabilir demisti. Cunku cok kuvvetli vuruyor kizim.
Semadeniz prensesannem Yamacin-Annesi Pirayeada kelebekimm doktorum sanki şüpheli davrandı bende normal buluyorum. Dedim bebek baskı yapıyordur dedim 200 gram bebek ne baskı yapacak dedi. Zaten sürekli olan acı veren birşey değil.
Pirayeada Bende de oluyordu şükür kendiliğinden geçti çok su içince enjeksiyonda olabilir idrar tahlili yaptırin. Bebek büyürken de olabilir
Pirayeada Semadeniz bebek baskı yapacak kadar büyük değil ondan demiştir cnm. Ama enfeksiyon ya da bebek büyüyor diye oluyor bu durumlar benim doktorum direk idrar tahlili istedi temiz cıktı normal dedi