Gks Aramızfa serklaj olup sürekli yatanlar var mı? Nasıl geçiyor? (Lütfen başımızdan geçen kötü olayları yazmayalım. Zaten moraller bozuk oluyor)
Ntugba Gks bende serklajliyim canım 25.haftamda yapıldı şimdi 29 haftalık olduk çok şükür yeni kontrolden geldim herşey yolunda çok şükür genelde uzanıyorum hicbir iş yapmıyorum kitap okuyorum örgü örüyorum bir şekilde geçiyor zaman
Vuslat61 Ben 13+3 haftaligim serklajimin 2.gunu ve simdilik bir sikintim yok yatiyorum genelde..Allah saglikla bebeklerimize kavusmayi nasip etsin 🙏
Saliha0335 Gks göbekten ultrasonla 28mm çıkmıştı şuan bilmiyorum doktor rahim ağzı kapalı görünüyor dedi fazla kurcalamaya korkuyorum zaman zor geçiyor rabbim hepimizin yar yardımcısı olsun inşallah
Saliha0335 6 haziranda oldu serklajım benimde şükür bi sorunum yok şimdilik genelde yatıyorum hastane harici evden çıkmıyorum ama doktorum ciddi erken doğum riskimin olduğunu söylüyor yinede sürekli yatmama mı söyledi evin içinde hafif işlerini yapa bilirsin dedi ben daha evin içinde yeni dolaşıyorum genel olarak istirahat ediyorum yani elinden geldiğince dikkat et dinlen canım