Gaye_clk13 Merhabalar kalp atışını falan duyduk Allah korusun aksi bir durum olsa kalbi falan dursa yada herhangi birşey kanama falan olur degilmi Cok endişeli birşey hamilelik hareketlerini hissedene kadar böyle sorular kafamda
gamzosgamzos Gaye_clk13 malesef bir belirtisi olmuyor ilk bebegimi kalp durması sonucu kaybetmistim kontrolde ogrendik
mor_menekse1 Gaye_clk13 ay Allah korusun neden böyle şeylere yoruyorsunuz kendinizi kötüye gel diyorsunuz resmen Rabbim nasip ederse hiçte birsy olmaz lütfen boyle şeyler düşünüp yazmayın ben okurken çok kötü oluyorum Rabbim korusun inşAllah
Gaye_clk13 Rabbm esirgesin insallh öyle şeyler rabbim kimseeye yaşatmasın sağlıcakla kucağımiza alalım insallh gldn065807
gldn065807 Gaye_clk13 amin kimseye yaşatmasın evet kontrol diye gidip kalp atisinin durduğunu öğrenmiştim gerçekten zordu
Gaye_clk13 mor_menekse1 Amin canım tedirgin oluyor insan ne bileyim ilk gebeliğim rabbim esirgesin insallh sagsaglim kucağımıza alalım Allah’ın izniyle 🙏🏻
mor_menekse1 Gaye_clk13 inşAllah canım bnim de ilk ve asla kötüye yoruyorum okumuyorum araştırmıyorum çünki okuyunca araştırınca olmuş kötü olaylar başına geliyor insanin Allah korusun tabi sana tek tavsiyem asla kötü düşünme düşünen knşanla da muhatap olma Allaha emanet ettim bende bebeğimi Rabbim Sağlikla kavuştursun ewladına bizi de herkesi de :)
gldn065807 Gaye_clk13 bilinmiyor bu hamileligimde kansulandirici iğne hap kullanıyorum hayırlısi nasip