Mrsvaroll Hanımlar bişey sormak istiyorum bu zamana kadar 3 hastaneye gittim en son özel hastaneye gittim benden kan felan almadılar folik asit kullanamıyorum tüm yan etkilerini gördüm dememe rağmen değiştirilmedi 9+6′yız rica etsem Ankara’da olup gittiği ve beğendiği özenli doktorlar varsa önerir misiniz neler yiyip neler içiyorsunuz nelere dikkat etmem gerekiyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim 🥰🥰
Beyzanur138 Mrsvaroll valla ben hiç ilaç kullanmadım verdiler ama içmedim içemedim çoğunluk kuruyemiş yedim
dlrglnc Mrsvaroll Güler Klinik , Çiğdem Güler çok iyi bi doktor , doktordan ziyade bi abla anne gibi daha çok , siz sormadan herşeyi teker teker anlatıp ne yapıp yapmaman gerektiğinide özenle anlatıyor . Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim 🌸
Seher1hamdiarvin dlrglnc hanım efendi size bi sorum olucaktı bebeğim 20 haftalık ama hiç hareket etmedi
dlrglnc Seher1hamdiarvin Biz daha 11 haftalığız , yani tecrübeli annelerin cevap vermesi yada doktorunuza danışmanız daha sağlıklı olur bir yorum yapamacağım maalesef ..