Szeys Sena1299 Bence süt sağma işi zaten çok sıkıcı bi iş. O yüzden manuel le uğraşmaktansa elektrikli daha iyi. Bende mamajoo var
Selin12- Sena1299 ben ilk doğumum da Manuel almıştım çok zorlandım ikinci doğumum da ise elektrikli aldım çok rahat ettim
Babymee Sena1299 ben kullanmadım deneyimlemedim. Suanlik almayı da düşünmüyorum. Doğumdan sonra ihtiyaç halinde almaya karar verdim. İş yoğunluğunuza vs bağlı bir durum bu. Ben manuel almayı düşünüyorum. İkisi de aynı işi görüyor. Hatta elle sağım diye bir durum da var yeni duydum onu da . Ben iyice araştırıp doğumdan sonra gerekli gördüğüm takdirde almayı düşünüyorum. Bu arada elektrikli alacaksanız kiwi çok öneriliyor. Hem piyasaya göre daha uygun hem de fiyatına göre çok iyi diyorlar
gamzosgamzos Sena1299 manuel sagim cok zor kizimi 3 bucuk ay sagim ile besledim 3.ayinda meme reddi yaptığı icin ellerin kolların bir sure sonra cok acıyor elektrikli daha kullanışlı manuelde yarim saatte cikardigim sutu elektriklide 15 dakikada cikariyordum
balbebek412 Sena1299 elektrikli kullandim, cok memnun kaldim. Kullandigim marka lansinoh ve gercekten mukemmel bi cihaz tavsiye ederim.
Sena1299 @Babymee elektrikli kullanmayı düşünüyorum ben de ama elektrik çarpma gibi bir ihtimal olur mu diye endişeliyim aslında , benim üniversite var , almak zorundayım , bebeğin yanında kalamıcam sürekli 😞
Babymee Sena1299 sizinki mecburiyet tabiki birşey diyemem. Allah kolaylık versin inşallah. Elektrik çarpma durumunu hiç düşünmedim. Aklıma hiç gelmedi şimdiye kadar. Kullanmadığım için de bilmiyorum haliyle. Ama bence öyle bir durum olmaz. Hiç duymadım yani şimdiye kadar. Elektrikli süpürge gibi düşünün. ☺️