Fatma_4224 Tgcbbrdmr Adetin geçince git canım sürekli hayal kırıklığı yaşama daha erken benım bugun kanamam oldu normal de 18-19unda adet gormem gerekiyordu sabah bi uyandım kanamam var galiba adet oldum Pazartesi gunu doktora gideceğim 😞😞
nevamm1 Tgcbbrdmr 2.ve 3.gun çağırırlar genelde eğer hormon testleri yapılacaksa bu günlerde rahim duvarı ince olduğu için daha iyi görünüyor bir sorun varsa veya kist varsa.
yeniannna34 İçin rahat edecekse bugün gidip kan ver istersen bende çok sabirsizdim hemen acile gitmistim😊
Fatma_4224 Tgcbbrdmr sen gebelik için mi diyorsun yoksa tekrar tedaviye mi başlayacaksın başlık ikisinde andırıyor
Askiletotomsu nevamm1 benim ne zaman adet olacağım belli olmuyor . Önceden randevu alamıyorum haliyle . Boşa özele gideceğim heralde Gerçi gebelik de bir yıl kadar düşünmüyorum . Şimdiden kontrollere gerek var mı acaba . Pkosluyum
Fatma_4224 Tgcbbrdmr Canım ne gibi bir tedavi uyguladı hemen hemen aynı tedaviyi görüyoruz gibi zaten
nevamm1 Askiletotomsu En azından tedavi olursun pcos ilerlemez çocuk düşünmeye başlayınca birde tedavi için ekstra zaman harcanicak.en azından doktorunuzla birlikte planlı bir şekilde ilerlersiniz pcosda biliyorsunuz zaten gebe kalmak zorlaşıyor.en azından 1 yıl boyunca tedavinizi olursunuz kistler buyumemis olur.🤗
Askiletotomsu nevamm1 ne gbi bir tedavi uygulanıyor ki İnfolic kombi veriliyor sadece bildiğim kadariyla
[silindi] Askiletotomsu şöyle birşey var adetinizi düzene sokmak adına birşeyler yapılabilir. Adetiniz düzene girince devlete gidersiniz. Bende de pko vardı 2 yıl kendim istemedim 1 yıl da pkodan dolayı olmadı en azından istediginiz zaman çok beklemezsiniz
Askiletotomsu [silindi] adetim düzenli . 2 yada 3 gün oynuyor sadece . Bı goruneyim ben yine de dr’a . Belki düzene sokulması gereken hormonlar vardır farkında olmadigim