Merhaba burada hep okuyordum şimdi bana kısmet oldu. Öncelikle annede şeker troit bebekte gelişim geriliği kilo alamama bir sorunumuz vardı doğumhanneye gittiğimde buz gibiydi tansiyonum tavan 😂 hemen belden uyuşturlar hiç acımadı doktorum ben ameliyata başlarken sana haber veririm derkennnn bi baktım bir çirkef bağırıyor biraz çekiştirme dediklerini hissettim ama o kadar az ki bilmesem anlamazdım 2 gün önce rüyamda gördüğüm bebeğin aynısıydı 😍 aaa rüyamda ki bebek demişim sonra hemen dikişlerim atıldı orda tansiyonum gene yükseldi midem bulanıyor nefes alamıyorum derken uyumuşum sakinleştirici vurdular galiba hemencik odaya geldim karnıma bastırma olayı dikiş yapılırken oldu o yüzden hiç birşey hissetmedim zaten masaj yaparak bastırdı çok büyük bir baskı yoktu sonta da narkozdan sonra takıldı onuda hissetmedim çıkarırken de hissetmedim kıl gibi çektiler sadece odaya geldiğimde ağrım vardı ama dayanılmayacak kadar değil tabi ki hafif hafif iniliyordum ağrı kesiciyle oda azalmaya başladı 5-6 saat sonra ayağa kalktım karşıya baktım biraz yürüdüm hafif bi acı hissettim ama geldiğimde ki acını. %4 ydü hemen yürürdüm yürümeyede devam ettim ağrı geçsin diye işese yaradı gerçekten şimdi bende bebeğimde çok iyiyiz inanın korkulacak hiç birşey yok aksine iyi ki sezeryan olmuşum diyorum