Ysmmmnn Sabah uyandım peçeteye kan geldi ve belimde ağrı var ne zamana doğururum kızlar😅😅 doktora gitmeme gerek varmı nişanmı acaba bu ilk gebeliği suni ile yaptm nişan falan gelmemişti
zaremamysa Ysmmmnn benimde sabah öyle wcdeyken pat diye sumuksu pembeye çalar renk bisey düştü sonra bel agrisi basladi
Yonca0218 Kanınn yapısı afedersiniz sümüksü değilse nişan olmayabilir .Ben geçen gün yanıldım gittim.Siz düzensiz sancıda gitmeyin.Yok yere yoruldum:)
Ysmmmnn Yonca0218 akıntıyla karışık açık bi rengi var midrmde bulanıyo belim ve kasıklarımdada ağrı var kanamam yoğunlaşmadan yada suyum gelmedrn gitmem sancımın düzenini beklerim çünkü ilk gebeliğimde bilmediğimden çok acile gittim bu alttan bakma mevzusu beni çok yıpratmıştı
Yonca0218 Ysmmmnn bende ilk gebeligim bilmeden nişan sandım gittim psikolojik sancım arttı o muayenelerden sonra sezeryan kararı aldım.Bilinclenip gerçek sancı da gitmek lazımmış demekki:( Ozaman bebeğe kavuşma hevesiyle belki o muayeneler göze gelmez.
Bebegimicin1 Ysmmmnn nişan geldşyse hemen gitmene gerek yok sutun gelirse hemen git sancılarının sıklaşmasını bekle nişandan sonra hemen başlamıyor genelde doğum ve ilk çocugun kaç yasında