Busra949818 Prnssannesi Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah doğumundan sonra tekrar dinlemek isterim ama dediğim gibi çok olumsuz şey gördüm
Prnssannesi Busra949818 bende duydum canım ama sistem değişmiş diyolar oncekini bilmediğim için gördüğümu yazdım
Askk Busra949818 Bizim bi akraba yaptı vede ilk doğumuydu aldılar cnm o günki nöbetçi doktora bağlı bende orda çok istyrm Doktrm Ömer ant tavsiye ederm ama bütün doktorları iyi
Busra949818 Askk tatlım gittim hastaneye doktor ilk doğum almıyolar acil ameliyathanesi olmadığı için dedi dışarda da bi kaç gebeyle konuştum ilk gebeliği olup gelen de vardı bu hastanenin peşini bırakmayın çok iyi gibi şeyler söylediler bende orayı istiyorum akrabam orda yaptı demiştin nasıl aldılar onu
Busra949818 Teşekkür ederim herkese yenimahalleye bakcam bi orda staj yapan bi arkadaşımla konuştum çok güzel ilgileniyorlar dedi tavsiye etti bakalım alırlar inşallah 🤲
ayveram Busra949818 sancı odasında mahremiyet diye bir şey yok, muayene ettikten sonra örtüyü örtmeye üşeniyor doktorlar. Bide nst yi karnına bağlayıp kımıldamadan dur diyorlar. Suni sancı ile bu mümkün olmuyor malesef. Doktorların tavrı da hep kötü olanlar denk geldi bana iki doğumda da
Askk Busra949818 ne dmek cnm bence git memnun kalırsn ömer antı tavsiye ederm hem başhekim hemde kadın doğum doktoru
Busra949818 ayveram işte benim korkumun nedeni hastane araştırma ın nedeni de tamamen bunların başıma gelmesinden korkmam mahremiyet, kötü davranış, ilgi eksikliği.. Senin içinde kötü olmuş ikincisinde gitmeseydin oraya keşke.
ayveram Busra949818 ikincisinde kontrole gittiğim ve doğum yapmayı düşündüğüm özel hastane beni geri çevirdi malesef, sezeryan yapalım dedi çünkü günüm geçmişti. Mecburen gittim başıma gelecekleri bile bile 😑beni yanıltmadılar onlarda tabi 😝
Hamilebayan Busra949818 bende etlik zübeydeye gidiyorum . Haklısınız çok ilgisizler ve çok kalabalık bir hastane . Değiştirip değiştirmemek arasındayım doğumumada 1 ay kaldı 😢😢
Sahilll Busra949818 şehir hastanesi var yakin ama randevu yok her saat basi bakiyorum yok gebe bakmiyorlarmiş
Ayka_guven kuzum turgut ozalda cok iyi doktorlari ilgili hemsileride ayni sekilde odalar tek.kiisilik refakatci aliyorlar sami ulusun ek binasi