Gzmhsyn 16 haftalık hamileyim grip oldum gözüm burnum akıyor hapşırmaktan içim cıktı baş ağrısı ne yapicam şimdi ne ıyi gelir böyle olupta düzelen var mı banada yardım edin
elifhdk Gzmhsyn Allah rahatlık versin C vitamini alman gerekiyor bu durumda bol bol limon kes ye portakal çıktıysa olduğun yerde al limonla karıştır sık iç ben öyle yapıyorum şuan yalnız değilsin covid aşısı bile vurmadılar gribim diye 😏
Minaminisi Gzmhsyn ballı limonlu az karabiberli ılık su için. Çok işe yarıyor. Aynıyım bende ama benim açık camdan oluyor. Bu karışım iyi geliyo.
momiesbabies Gzmhsyn kemik yada tavuk suyuna güzel bir çorba yapın karabiber limon için 1-2 gün, kendinizi sıcak tutun geçer inşallah geçmiş olsun
Gzmhsyn elifhdk çok zor ya eşimde kızıyor noldu diye neden oldu nerden oldu bilmiyorum havalardan kesin inşallah geçer biran önce
elifhdk Gzmhsyn inşallah mevsim değişikliğinden bence çokta takma terleyebilirsen terle ben öyle de yapıyorum
Fsm Canım delta olmasın 😭 bende öyle başladı 14 gündür cekiyorum artık grip değil gibime geliyor delta galiba
Minaminisi Gzmhsyn evet canım korkma iç. Karabiber sevmezsen ballı limon yap ama limon bi kaç damla olsun. Güzelce terletir seni.