Merhabalar kızlar bugün kardeşim dediğim en yakın arkadaşım doğum yaptı 😊 ikimiz de aynı zamanlarda ilk kez hamile kaldık o bendem 10 gün sonra hamile kalmıştı 36. Haftada doğum yaptı😊 arkadaşımın bebişinin ilk haftadan beri riskli bir gebelik olduğu söylendi progestronlar falan derken doktoru bebeği artık 35-36 gibi alması gerektiğini, suyu patlarsa enfeksiyon riski artacağını söyledi. Arkadaşım da bebeğin haftası küçük olduğu için beklemek istedi doktoru dinlemedi. Derkeeeen ama minik beyler doktoru dinledi ve dediği gibi. Tam 36. Hafta suyu geldi. Derken tabi biz hiç beklemiyorduk yine de. Sabah mesaj attı ameliyathaneye gidiyorum diye ben şok tabi 🤦🏼♀️😄 spinal sezeryan oldu :) derken yanına gittim Bebişimiz 2500 gr minicikkkk ama çok tatlı❤️ Arkadaşım da çok iyi görünüyordu yemeğini yiyordu. İlk hamileliği olduğu için çok korkmuş ilk girerken ama öyle korkunç değildi tahminim gibi dedi ama çokta konuşamadık yorgundur diye çok tutmadım :))) çooook mutlu oldum 💓😄 bende 37+5 artık gelsin istiyorum kızım iyice heyecan bastı :)