Doa-su Merhaba hanimlar tup bebek bahceci fulya Bir bilginiz var mi? Veya gittiniz mi ? bana biraz aciklama yaparmisiniz tup bebekle ilgili lutfen 🙏🏼 sevgiler
Mavi34 Doa-su dr aret kamar bi araştır derim asla pişman olmazsın. Tüp bebekle hamileyim bende neyi tam olarak soruyorsun bilgi vereyim
tgba715 Doa-su ben orada tedavi gördüm canım Mehmet reşit asoglu hocada ilk seferde gebe kaldım. Fiyat olarak çok tuttu ama benim polip ameliyatım ve genetik testim de vardı onun dısında 10000 TL tutmuştur belki de geçmiştir hesaplamam lazım. ilgi alaka güzeldi operasyon öncesi sonrası hemşireler çok ilgiliydi doktorum da öyle her soruma her zaman cevap verdi
Elifunutur Doa-su canım benim 10 yıl olmadı bahçeci Umut Altunizade şubesinde Cem Çelik hocayı tavsiye ederim. Hiç tereddüt etme. Kendisi çok iyi bir Dr. Biz 8 aylık olduk Allah’ın izni ile.
Hemdem_23 Açıklama yapamam ama çevremden çok giden oldu 2 kuzenim ve arkadaşlarım ve çok şükür hepsi olumlu sonuç aldı. Şuan cem çelik hoca çok iyi diyorlar
gl12cn34 Mavi34 merhaba genetik takmalı tüp bebek yapmam gerekiyor elimde translokasyon var Kocaeli’de yaşıyorum İstanbul’da önerebilevepinüz hastane be doktor var öıdır ? Fiyat bilgisi verebilir misiniz ortalama
Mavi34 gl12cn34 merhaba. Ben istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım. Dr aret kamar. Genetik tarama bana ve eşime yapıldı temiz çıkınca embriyo için doktorumuz gerek görmemişti. 2 deneme oldu ikiside tuttu ilk denemede 10 haftalıkken kaybettim bebeği ikinci denememizde bebeğimi kucağına aldım doktorumdan çok memnunum. 3 ay önceki fiyatlar 11.250 tl idi bir yakınında yaptırdı aynı yerde kesinlikle tavsiye ederim
Atlans Bende şuan Bahçeci Fulya Mehmet Reşit Asoğlunda tedaviye devam ediyorum yumurtalarım toplandı bu ay, önümüzdeki ay Allah’ın izni ile transferim olacak
Bitterimmm Doa-su bahçeci umut Cem Çelik doktorum. 5+3 hamileyim😍3. Tedavim sebepsiz infertelite ilk tedavim tutmuştu fakat kürtaj ila sonuçlandı. İkinci negatif oldu ama şuan hepsini de unuttum yapılan iğneleri olumsuzlukları iyiki Cem bey diyorum 🙏