Hamile kadınların duaları kabul olur derlermiş sona doğru yaklaşıyorum son 30 günüm tabi benden erkende doğurucak anneler ve benden geçte doğurucak anneler var bu platformda kesinlikle muazzam bi uygulama 5 . Haftadan beri burdayım artık son ayımdayım bilmediğim çok şey var öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum, edicemde . Çok mükemmel anneler tanıdım muhabbetler ettim sabaha kadar agrılı geçirdiğim uyku tutmadıgı korktugum tedirgin oldugum yada en neşeli anlarımda yazıştım yazıştık destek olduk birbirimize ve olmaya devam edicez . Hepiniz farklı bir kitap hepiniz farklı bir hayat ve cansınız ama tek kalp şeklinde burdayız bu platformu oluşturanlara ne kadar minnet etsek az 🙏🏻 Umarım burdaki her kadın çocugunu sağlıkla kucağına alır , umarım burdaki her kadın acısını unutur , anne olmayan varsa anne olur bebeğinii kaybeden arkadaşlarım tekrar bebek sahibi olur 🙏🏻🙏🏻 Bize gelen herşey allahtan başımız gözümüz üstüne biz kadınız tüm dertleri rafa çekin bu gece dik durun ve gülümseyin gerçekten geçicek bütün samimiyetimle söylüyorum zamanı tutun sabredin herşey geçicek♥️♥️♥️