Ada_kacira Bir hafta önce doktora gittiğimde çıkıntı var %75 lik ihtimal vermişti ama bu hafta ikili test için kontrolde sorduğumda çıkıntıdan da bahsetmedi kız olduğunuzda belirtmedi daha çok merak ettim. Tahminleriniz beni çok sevindirir. ☺️ https://resimyukle.io/g/US7QBLXcyq
Esraz NBA Ada_kacira bende bugün 14 +0 oldum aynı geçen hafta doktora gittim çıkıntı var ama çok küçük dedi daha belli değil yani
NBA Ada_kacira benimde bu hafta yaptırmam gerekiyor peki size 3 lü taramayıda yapmanızı söylediler mi ve kaç TL ye yaptırdınız
Ada_kacira NBA Ben 70 tl yaptırdım genelde ikili bekledikleri gibi geldiğinde 3 lü veya 4 lüde yapsakta yapmasakta pek farkı olmayacağını söylemişti doktorum bu ikinci gebeliğim zaten ilkindede aynı doktorda tedavimi devam ettirdim bundada.
NBA Ada_kacira ilk gebeliğimde devlet hastanesi anında yapıyordu şimdi perinatoloji diye bi saçmalık bölüm çıkarmışlar 3 ay da randavü alamıyorsun ve adı devlet hastanesi
Ada_kacira NBA il ilçeye göre değişiyor doğru bana muayene ücretiyle 180 mal olmuştu Mardin’de yaşıyoruz biz
Ada_kacira Esraz banada çıkıntı var %75 ihtimal verdi bu hafta gittiğimde ne çıkıntı gördü nede kız diyebildi ben daha çok merak ettim bu sefer 😂🙈