Elbet-birgun-kavusacagiz Zehrayenianne hic bsey gelmiyo bosuna almayin e bebegin internet sitesinden bisey alinmaz
Zehrayenianne Elbet-birgun-kavusacagiz ben aylardır alıyor dünya alışverişyaptım ebebeğin sitesinden çok güzel geldi hep ürünlerim
Zehrayenianne Cicekkiz1 poyrazinannesi3547 Alka marbling10 Elbet-birgun-kavusacagiz mutlugebeee Nurklc38 melek6161 Hulia Merall12 Hulia boncukbiranne ürünlerim geldi anneler nasıl resim atıyoruz
Zehrayenianne poyrazinannesi3547 geliyor ya ben aylardır alıyorum Bebeğin herseyini ebebeğin sitesinden aldım çok güzel de geldi
Elbet-birgun-kavusacagiz poyrazinannesi3547 Zehrayenianne Hediye olarak urunler aldim hep parca parca geldi kargo cok gec geliyo bi iki urun farkli beden geldi. Aradim acmadilar ben cok sorun yasadim siz yasamazsiniz ins.🌸
poyrazinannesi3547 Zehrayenianne bencede gelir canım şimdi gtcem bakalım mağazada varmı olması gerekiyor aslnda yazyor internet ve öagazada
poyrazinannesi3547 melek6161 valla bende şimdi dönüyorum yok mağazada madem öyle neden yaziyolar internette ve mağazalarda diye birtek şey aldm 25 tlden 5 tlye düşmüştü yeni açıyorlardı bereler aldm