Alka Zehrayenianne Ahaha hiç sorma. Saate bak. Karnımızda bebekler durduk alışverişe. Kocamda horluyor garibim bilmiyor ki gitti 100 tl. 😂 😂 😂 😂
Zehrayenianne Alka ayyyy aynen öyle sabah süpriz olacak babalara 😂😂😂 geceleri uyuyamamak ilk defa işe yaradı 😂
Zehrayenianne Alka valla kız elbiseleri çok güzeldi ben alayım kalsın dedim belki kızım olur ikinci dedim de Geri kalsın dedim 😂
Zehrayenianne Alka iyikidoğdunebebek.com sitesine girip formu doldurup alışveriş kodunuzu yazın diyor canım bende şimdi deniycem
Almi4134 Kiz var ya ne şanslısınız ben bakıyorum her şey eski fiyat zaten ilk defa forumda degildim.onda da olayları kaçırmışım puh 😁😁
Zehrayenianne Almi4134 ben ebebeke girdim indirimi gördüm dedim önce alayım ben sonra foruma yazayım kızlar hücum eder kalmaz dedim iyi ki de öyle yapmışım 😂😂😂
Zehrayenianne Kubra_salar geçerli yazıyor ama bence kalmaz yarın mağazalarda online alabiliyorsanız alın bence
Kubra_salar Zehrayenianne maalesef canım kalmamış astronot tulum istiyordum sadece ama nasip değilmiş
Zehrayenianne Alka hele bakalım nasıl gelecek ne gelecek heyecanla bekliyoruz inşallah güzel gelir gelenler hemen yazsın buraya bari benimki böyle geldi Diye özellikle astronot tulumu merak ediyorum ☺️☺️