mutlugebeee Hello54 of evet ya hem tükenmiş hemde hiçbir şey açılmıyor çoğunun fotoğrafı görünmüyor alamadım ki bir şey yaa
Zehrayenianne mutlugebeee valla ben resimleri görmeden açıklamaya göre aldım bir kaç tane inşallah güzel gelir olmadı iade ederim dedim 10 TL ye. Ne veriyorlar ki ☺️ Ama kız bebekte ürün çok erkekte kalmamıştı
Ayceycev Zehrayenianne 🤣🤣 bazılarının resmini gormeden aldim valla hayirlisi artik , teşekkür ederizzzzz 💜💜
Zehrayenianne Hello54 çok şirin elbiseler 10 TL bence onlardan aldın astronot tulum 5 TL erkeğe bile pembe alasım geldi benim. 😂
Zehrayenianne gozde3592 yaaa ben de bi sürü ekledim karttan para çekilene kadar sürekli bildirim geldi şu bitti bu bitti diye baktım 100 tllik kalmış onu çekti onlar gelsin yeter dedim ☺️
gozde3592 Zehrayenianne ben tulumu vs güzel şeyleri kaybedince gerisini de almadım sinir oldum🤣🤣çok heves ettiydim aslında sepete atılan ürün yarım saat korunsa keşke resmen ayar oldum zaten bi ürün açılana kadar canım çıkıyodu🤣
poyrazinannesi3547 Zehrayenianne  bunları alabildim valla inşallah gelirler 😍bizimki erkek bebiş çok az seçenek vardı çoğu açlmadı tulum kız yazyordu ama erkegede olur kırmızı 😂
Zehrayenianne poyrazinannesi3547 sağlıkla giysin inşallah ben tuluma yetieşemdim yetişsem bende alırdım erkeğe kırmızı sorun olmazdı bence ☺️
poyrazinannesi3547 Zehrayenianne Amin Allah razı olsun canım valla 9 ay vardı o kalmıştı artk o an olurmu blmıyorum ama bedava 5 tl bi şey değil geçen e bebeğe gttik bişey alamamştm kıyafet olarak iyi denk geldi Allah razı olsun