Cicekkiz1 yigitegenin_annesi o hiç belli olmuyor canım. Ben de yetişemedim malesef. Takipte olmak lazım 😊
Zehrayenianne poyrazinannesi3547 ben ebebeği aradım ürünlerim 3 tane eksik dedim bir kaç güne temin edip göndereceğiz dedi
poyrazinannesi3547 Zehrayenianne anladım canım bende yarın bi arym olmazsa gerçi umudum yok şu astronot tulumlardan ama
Zehrayenianne yigitegenin_annesi uygulamayı indirip bildirimleri açınca mesaj geliyor arada girip bakınca da denk geliyor canım belli olmuyor
Zehrayenianne Anneler 3 ürünüm eksik geldi ebebeği aradım ürünlerin şuan olmadığını bir kaç güne temin edileceğini söyledi Kargonuzu göndereceğiz dedi kesin gelir bence onlar da
nilarya Zehrayenianne bende astronot tulum ıcın aradım maalesef depoda stok yok oyuzden ıptal edılıp paranız ıade edılecek dedıler
Zehrayenianne Nurklc38 evet ebebek ama hello baby değil for my baby falan da vardı farklı markalar ama kumaşlar çok güzeldi
poyrazinannesi3547 nilarya offf çok üzüldüm ya bende bekliyordum gelcek diye o kadar uyguna bulmuştuk