marbling10 elaweannesi ebebek gibi bir yerde dolandırma durumu oomaz, ürünü bulamamış olabilirler eğer yoksa iptal olur paranız iade edilir zaten
elaweannesi @marbling10 ya markayı kaliteyi biliyorum ama demek istediğim Trendyol olsa canlı danışma war burda yok orda ürün olmasa iade gelir ama burda yok
anne-li1 Bende 5 ürün aldım bugün mesaj geldi 5 ürün yola çıktı diye hatta geliyor ama gelince bedenlerine filan bakmak lazım yanlış gelmesin
elaweannesi @Adacim faturada ödediğin miktardan düşük birde dimi ödeme toplamı gelmeyen parça kesilmiş
elaweannesi @Adacim ama hesaba düşürüyorlar mı bilmem bildirmek mi lazım ilk alışım diye bilemedim senin ilk alışın mı bu uygulamadan
Adacim elaweannesi evet ben de ilk kez aldım yarın müşteri hizmetlerini arıyıcam Bilgi alabilirsem sana da haber veririm canım
elaweannesi @Adacim walla iyi olur parasında da değilim istediğim bi üründü neden böyle oldu bilmek isterim öyleyse sepette tükendi denseydi
Dmndmn Umran_9986 Vallahi ben geve uygulamadan satın almıştım.Bugün baktım bir kaç tane ürün kalmış.Şu an açılıyor ama tekrar deneyin isterseniz
ebrar6036 elaweannesi evet e bebek uygulamasını indirin zaten göreceksiniz ben dün 30 TL ye hamile ajandası ayaklı zıbın 2 li takım ve baby turco nun 3lü ıslak mendilini aldım mesajınızı yeni görüyorum kusura bakmayın
Zehrayenianne poyrazinannesi3547 bu şey canım ya farklı markaların ürünleri ya mesela trendyoldan da farklı markalardan alınca her marka kendi ürününü gönderiyor ya bu da öyle ikisi ayrı ikisi ayrı gelecektir bence