Senaoztrk yagmrmr yok canım çok şükür doktorum pazartesiden en son persembeye kadar gün vermişti hangi gün derseniz dedi eşimde işinden dolayı cumartesi olabilme sansi varsa olurmu dedi doktora oda tabiki olur 39. Haftasına girmiş olduk dedi yani 2 gün erkene çekmiş olduk 😊
Hempol Senaoztrk ay evet yarın doğru cumartesi ov çok iyi ya yarın bebeğine kavuşuyorsun çok heycanlı gerçekten 😍😍😍
Senaoztrk Hempol yaaa evet 😍 anneler gününe minigimle gireceğim inşallah hem çok heycanlı hem mutlu hemde korkuyorum çok değişik duygularmış🙈😊
Hempol Senaoztrk bütün duygular birarada çok güzel 😍 Allah’ın izniyle her şey çok güzel olacak yarın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🥰
Babyontheway Bende bugün kontrole gittim 4650 olmuşuz pazartesi alalım artık dedi doktorum ben istemedim. 19 mayıs ta 40 hafta bitiyor 19 mayıs saat 11 e aldık gün bakalım daha önce gelmek isterse kendi bilir 😂😂
Fasulyem2 Babyontheway oy maşallahhh 😅 19 mayısa kadar 5 kilo olur mu senin tosun acaba 😂 bence tarihe göre değil de kendi istediği zaman doğcak bu bebiş 🙈
Babyontheway Fasulyem2 inşallah yaa ben de onu istiyorum kendi seçsin gününü, Bi işaret bekliyorum beyefendiden bakalım
Babyontheway yagmrmr yok🙈 evet en başından beri normal istiyordum ama artık sezeryan istiyorum. Zaten doktorum 10 cm açıklıkla bile gelsen seni normal doğurtmam dedi 🙈 sezeryan kesin de gününü Can bey belirleyecek. Gelmezse 19 mayıs son
Fasulyem2 Babyontheway sürekli kontrole gidiceksin dimi ne olur ne olmaz sağlıkla kucağına al benim oğluşum son kontrolde 3100 dü gebelik şekeri olmasına ragmen çok şükür 😌 sende şeker falan yok genetik galiba dimi
Fasulyem2 Babyontheway ilk 6 ay 13 kilo aldım cnm çok hızlı almıştım. Gebelik şekeri çıkınca diyete başladım insulinle dengeledik derken son 3 ay sadece +1 kilo aldım ben verdim bebek aldı kiloları şu an 65 kiloyum 2 gün içinde almazsam +14 kilo ile doğuma gircem. İlk hamileliğimde 18 kilo almıştım hepsi emzirirken gitti
Babyontheway Fasulyem2 ayy ne güzel maşallah 🌸🌸 ben de 17 kilo aldım, zaten bebek de tonton ben de 180 boyundayım umarım normaldir