Senaoztrk Fasulyem2 maşallah sizin bebişinde kilosu güzel sağlıklı olsunlarda en önemlisi bu tabikide sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🤲🤲 hepimiz benimde su korkum stresim biraz hafifler inşallah 🤲
Fasulyem2 Senaoztrk yagmrmr insallah sağ salim atlatalım 🙏🏻🙏🏻 bayramdan sonra hepimiz tek tek doğuruyoruz hayırlısıyla 🤗 çok az kaldı heycanlıyım ben de 🥰
Senaoztrk yagmrmr benimde 39+0 a kadar kendi gelmesse 12 Mayıs’ta inşallah 😍 bende hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum 🙈 spinal mi olcak sizin
yagmrmr Fasulyem2 Evet hikayelerimiz nasıl olacak bakalım inşallah hepimizin güzel olur sağlıklı olur 🥰
Hempol yagmrmr kanz y go aldım ne çok kaba ne de çok küçük ben beğendim aslında direk Xiaomi mitu alacaktım en başlarda çok kullanamam diye almadım
Fasulyem2 yagmrmr kraft fit var cnm ben çok memnunum kızımda yıllarca kulandım şimdi oğluma da kullanıcam taş gibi hala :) ama travel sistem sürüşü çok güzel olsa da biraz yer kaplıyor evin asansörlü bagajının geniş olması falan lazım. Onun dışınsa çok rahat oluyor kullanımı tavsiye ediyorum
Babyontheway Kızlar yürürken sizde de kasıklarda batma ağrı oluyor mu? Bacaklarımı açarak yürüyemiyorum. Oturunca yada uzanınca hiçbir sıkıntı yok. Acaba aşağı mı indi baskı mı yapıyor anlamıyorum sürekli tuvaletim var gibi, kontrolumuz perşembe 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Fasulyem2 Babyontheway sen yoruyo musun kendini acaba cnm geçen gün iş yaptım yazlık kışlık yerleştirdim, ertesi gün gezmeye gittim falan üst üste olunca 2 gün ayaga kalkarken çok zorlandım kalçam kasıklarım nasıl agrıdı anlatamam basarken yere iğneler batıyordu. Dinlene dinlene yapınca iş sıkıntı yok. Çok ağırlaştık haliyle ayakta uzun süre durmak bana iyi gelmiyor. Enerjim tavan ama dötüm kalkmıyo yerinden afedersin 😁 34 ten beri böyleyim 🙈
Babyontheway Fasulyem2 evet yaa enerjim tavan yoruyorum sanırım.. kendimi durduramıyorum. Bugün güya işe gitmedim dinleneyim diye ama evde sürekli gözüme iş batıyo
Fasulyem2 Babyontheway ? İş yapınca o an farketmiyoruz da sonrasında çıkıyo acısı agrılar baslıyor cnm :) ne zaman çıkıyorsun doğum iznine baya az kaldı doğuma artık