Aypoy92 Mucizem_4 ben de 18-19 dan sonra hissetmeye başladım . 24+0 suan . Bu aralar bazı sabahlar bebeğimin hareketleri uyandırıyor beni 💖
Babyontheway 24+3 te gittik biz de doktorunuza, 950 gram dedi şeker testi istedi, biraz hızlı gidiyorsunuz dedi 🤦🏻♀️
Babyontheway yagmrmr ben de az önce yaptırdım sağlık ocağında pazartesi çıkar sonuç dediler, açlık tokluk değeriniz kaç çıktı sizin
Senaoztrk Kızlar ben bı kaç gündür bebeğimin hareketlerini sanki derinden hafif hissediyorum normalde sert vuruyordu hep yukarıda felan hissediyorum normlade acaba sırtı karnimami dönük ondan mı böyle hissediyorum böyle olan varmi
Senaoztrk Babyontheway evet aslında denedim ama ozamnda derinden hissettim smdi akşam 3 kere yukarıya sert vurdu hissettim çok şükür pozisyondan dolayimi öyle acaba dönüyor falan
yagmrmr Senaoztrk evet olabilir bazı günler çok sert hissetmiyorum bende ama bazı günler göbeğimin üstünden belli oluyor tekme atışı pozisyonla ilgilidir diye düşündüm bende
Senaoztrk yagmrmr benimde sizin gibi belli oluyor vurduğu yer sert vurunca demekki pozisyonu ile alakalı çogumuzun öyle olduğuna göre 😊
ballilokum22 Kızlar merhaba 27. Haftadayım bu hafta kontrolüm var ☺️ Bu arada instagram da yeni bir sayfa açtım tüm hamilelik ve bebiş için yaptıklarımı ordan paylaşıyor olucam. Sayfam yeni destek olursanız çok sevinirim hepinize çok teşekkür ederim şimdiden 🥰🙏🏻💕 https://instagram.com/yeniannepelin
Minicikim Kızlar babynest mutlaka alınması gereken bir şey mi çok kararsız kaldım alıp almamak konusunda
Senaoztrk Minicikim yani benim çevremde öyle onu kulanan olmadı ama reflü yatağıni kullanan çok gördüm gorumcemde kullandı çok memnun kaldı bebeği ne küstü ne etti çok rahattı gerçekten ben reflü yatagini almayı tercih ettim o daha tavsiye ediliyor ve çok daha kullanışlı die
Mavistez Kızlar Mayıs 16 doğum gözüküyor 0-1 ay uzun kollu aldım yazlıklarınizi 1-3 mu aldınız yoksa 3-6 aymi. Bebeğim erkek olacak bu arada erkek bebek kızlara göre daha yapılı iri olur diyorlar buyuzden iki üç takım 3-6 ay yazlık aldım gören büyük bunlar boşuna almışsın giyemicek falan dedi moralim bozuldu 1-3mu almalıyım kafam karıştı bazı şeylerinde kalıpları okadar sacmaki yeni digan yazıyor alıyorum bı bakıyorum evdeki 3aylikla aldığımda aynı kalıbı 🤦🏻♀️ sözler nasıl yaptınız yıkama evresine geçmek istiyorum artık kıyafet alışverişi bitirip çünkü 29 hafta oldum 32den sonra insan ağırlaşıyor kendimi sıkıştırmak istemiyorum evde iki çocuğum daha var onlar hep kışa doğru doğdu yaz bebeği olcak oğlum nasıl ne giydrcem kestiremiyorum aldiklarinizi yazarmisiniz
Senaoztrk Mavistez benimde 17 18 Mayıs inşallah oğlum olacak inşallah vallah ben hastene çıkışları yeni doğan 0-3 yada 1-3 aldım 0-1 çok çok küçük yani bide yıkanınca illaki çekecek bi kere giyilir 0-1 olanlar yani ben yeni doganlari 1-3 alıp yazliklarida 3-6 aldım cnki bezi vs var bide kalıplar zaten dar bazilarin onlar bile minicik 1-3 yazlık alsam bence onuda giyemez die düşündüm çevremde herks öylede öyle söyledi ben öyle yaptım 😊
yagmrmr Mavistez bende 0-3 olanları uzun kollu aldım 3-6 ay yazlık aldım hep , doğum nasipse 11 Mayıs
Emirin_annesi98 Minicikim bu postu yeni gördüm bende sat 9 Ağustos şuan 29+3 günlük hamileyim çok şükür 🌹🤲 sizde durumlar ne cinsiyet ne