yagmrmr Babyontheway 19. Haftamda oldum canım 1 ay sonra tekrar gel dedi senle aynıyız sanırım bu aralarda gitsen olur sende
Senaoztrk yagmrmr canım senin tetenoz aşısı sonrası baş ağrım felan oldumu benim bugün hep başım ağrıyor hani aşıdanmi yoksa bugunemi böyle denk geldi smdi dokotrumada yazmak istemedim
Fasulyem2 @Babyontheway pazartesi oldum 3. Doz aşımı biontech ama 2 doz hamilelikten önce vardı cnm sadece kol agrısı yaptı şükür korktuğum gibi olmadı
Fasulyem2 arasinannesiiii atletleri hep kısa kollu al bence çünkü 40 ı çıkmadan iyice yaz gelcek yaşadığın şehri bilmiyorum ama izmir malum. Ben pek 3-6 ay uzun kollu almıcam mesela 0-3 ay 3 lü 5 li hastane çıkışları tulumlardan alırım uzun olarak
yagmrmr Fasulyem2 aynen bende İzmir de oturuyorum atletlerini kısa aldım hastane çıkışları uzun oldu bi yenidoğan takımları uzun aldım. 3-6 zaten sıcağa gelecek
Fasulyem2 Simayss pazartesi günü ayrıntılı ultrasona giricem benim kendi doktorum yapıcak fiyat hakkında hiç bir bilgim yok cnm malum normal fiyatlar bile uçtu :’). sabırsızlıkla bekliyorum pazartesiyi 🧘🏻♀️
Babyontheway yagmrmr off yarın izin alıp olayım o zaman tetanız aşımı 😔 3. Doz covid aşısını olsam mı bilmiyorum yaa ilk iki doz hamilelikte önce oldum ne güzel kafam rahattı
Babyontheway yagmrmr ben de bursadayım, yeni doğanlarn haricinde uzun kollu 3 4 tane zıbın aldım 0-3 ay olarak, 3-6 ayları kısa kollu aldım kıyafetlere, ama aletlerin hepsi kısa kollu
Cellci Babyontheway bende senin gibi ilk iki dozu hamilelik öncesi olmuştum ve şimdi 3.dozumu oldum. Tetanoz olmadım daha, doktorum 2 aşı arasına 3-4 hafta koy dedi. Doktoruna danışarak covit aşını ol bence. Bende ilk tedirgindim ama sorun olmadı şükür.
Cnsgkc Babyontheway Ben hamilelik öncesi 3 sinovac olmuştum üzerinden 6 ay geçmişti doktorum ve danıştığım tüm doktorlar mutlaka hatırlatma dozu ol, biontech ol dediler ben oldum şükür içim rahat etti. Kimin nasıl geçireceği belli değil Allah korusun
Senaoztrk humeyra1978 bende 350 TL buldum burayı ablam falanda gitmişti perinatoloji uzmanı olsun kesinlikle demişti doktorum bu hastanenin doktoruma perinatoloji uzmanı
humeyra1978 Senaoztrk medigoldu aradım ben radyoloji uzmanı İlker Urfalı dedi acaba aynı kişiden mi bahsediyoruz?
Senaoztrk Babyontheway ben gebelik öncesi 2 doz oldum 15 haftalıkken covid oldum doktorumda 3. İçin 2. Doz asin var 3. De sen bilirsin dedi 2 doz da yeterli gelir dedi bende olmak istemiyordum zaten doğumdan sonra olurum inşallah
Senaoztrk Babyontheway benimde randevum dün dü bugünden için yarın gelsem olurmu demiştim olur demişti hemşire bende bugün vuruldum tetenoz 20+6 haftaligim
Senaoztrk yagmrmr anladım canım saol benimde kolum ağrımadi demekki herkesde farklı çok şükür basım geçti benimde 😊
Senaoztrk humeyra1978 İlker bey dedi evet ama ben özellikle 2 kere sordum perinatoloji uzmanı dimi die evet dediler sizede radyoloji uzmanimi dediler
humeyra1978 Senaoztrk evet perinatolog mu dedim radyoloji uzmanı dediler internete yazdım uzm doktor yazıyor radyoloji yazıyor
Senaoztrk humeyra1978 medigol sultan mı 500 olmuş Allah ben daha geçen hafta randevu almıştım Allah’m.ne çok zam gelmiş ya