yagmrmr Mucizem_4 Endişelenme bence kişiden kişiye değişiyor 25. Haftada hisseden de var . İlk hamileliğim kıpırdadığını döndüğünü falan hissediyorum bazen tekme gibi küçük pıt pıt hissediyorum sende yakında hissedersin 🥰
kubracyln Fasulyem2 devlet hastanesindeki doktorum istedi para için değildir sanırım üçlü test de değil ikili normaldi üçlüye gerek yok demişti inşallah bi sıkıntı yoktur🙏🏻
Fasulyem2 kubracyln güzel çıkar insallah sonucunuz 🙏🏻☺️ Benim bu arada e nabızdan baktım ilk hamileliğimde bakılmış afp değerime belki ondan istememiştir 🤷🏻♀️
Fasulyem2 @Mavistez değişceğini sanmıyorum %100 dediyse :) gerçi ben 12de 13 de 16 da erkek dendi %100 ama detaylıya giriyim de bi de orda baksınlar diyorum nedense :)
Senaoztrk yagmrmr bende dün tekme şeklinde hissettim hatta eşime dedim hemen elini köy sende hissediyormusun tekmeyi die oda benim gibni hissetti ama bugün hissetmedim acaba yavaş yavaş mi hissedecem
Senaoztrk Mavistez bence daha yanılma olmaz bende 17 haftada öğrenmiştim ilk şuan 19+5 oldum bugün kontrole gittim gayett gördük doktor gösterdi bidaha erkek hani erken haftalar olsa evet belki yanılma olur deriz ama erken öğrenmemişiz😊