Babyontheway yagmrmr bu arada bayağı yüksek üstünde alt değiştirme olarak kullanabilirsin dedi satıcı, diğer şifomyerler gibi alçak değil
yagmrmr Smagöra model aldık beşikte normal ikea beşiklerinden beyaz aldık dekoRasyonlar yapıp odasını çok güzel hayal ediyorum 🥰 inşallah Allah nasip ederse
Senaoztrk Kızlar 19+4 haftalik olduk 2 gündür beyaz akıntım var sürekli değil ama günde 2 kere şeklinde böyle olan varmı bu haftada normaldir dimi
Babyontheway Senaoztrk bende de oluyor, renkli ve kokulu olmadığı sürece sıkıntı yok, çamaşırını sık değiştirmeye çalış günlük ped yerine, pedler bakteri üretebiliyor.
Fasulyem2 Senaoztrk bol su içince akıntı azalıyor cnm suyu azalttın mu bu aralar acaba? Bende öyle oluyor çünkü
Babyontheway yagmrmr ben de yan yatmaya alıştırdım şimdiden kendimi, yan yatmaktan sabah kalkınca kalçalarımın yanları omuzlarım ağrıyor yürürken, annelik zorluklar şimdiden başladı, sağlıkla gelsinler inşallah hepsi onlar için
Senaoztrk Babyontheway benimde sizin gibi yan yattigik için sağ kalcam sol kalcam çok ağrıyor ,😬😬 dediğiniz gibi sanki zorluklar smdiden başladı
Babyontheway yagmrmr ben sağa da yatıyorum yaa 🙈, sırt üstü yatmamak önemli olan, sola yatmak çok daha iyi tabiki ama dönüşümlü yatıyorum yoksa ağrıyor