Babyontheway Kızlar migros sanal markette prima pampers aqua ıslak mendil indirimde, en fazla 4 adet alınabilir, stok yapmak isterseniz 🥰
Senaoztrk Minicikim amin inşallah canım benim Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🧿🧿😍😍😘😘
Senaoztrk Fasulyem2 aminn canım hepmizinki sağlıkla gelsin inşallah 🤲 evet ya öyle galiba çoğunluk hep erkek 😍🧿
Babyontheway Kabızlığı mçok kötü durumda, afedersiniz az önce tuvalette biraz fazla ıkındım. İnternet te bazı sitelerde problem olmaz diyor, bazı sitelerde ıkınmayın tehlikeli diyor. Daha önce yaşayan doktoruna danışan oldu mu aranızda? Korktum biraz.
Senaoztrk Babyontheway bilgim yok ama ikinmasaniz daha iyi olur galiba doktorunuz kabizliginiz için bişey vermedimi
Esra_derin Babyontheway bende de oluyor, lifli gıdalarla beslenmeye dikkat edip, karbonhidratı azalttığımda rahatladım, progesteron ve beslenmeyle alakalı, çok şiddetli hissederseniz yardımcı ilaçlar var doktorunuz yardımcı olur
Senaoztrk Merhaba güzel anneler hazırlıklara basladinizmi Ben henuz hiç bisye baslamadim bu ay başlayacam inşallah bugün kayinpederim bebek arabası aldı cnki ocakta fiyatlar zamlanacakmiş siz neler aldınız
Fatmabytr Senaoztrk bende başladım 18+6 dayım yeni yıla girmeden her şeyini almayı düşünüyorum beşiğini arabasını biberonunu emzik bez buhar makinesi gümüş kapak göğüs pompası tulumlar iç zibinlar battaniyeler nevresim takımı vs aldım babam ve eşimin ailesinin alacakları kaldi
Sezginshome Senaoztrk ben civil’de çalışıyorum. 18+0 dayım bebek arabası beşik bikaç kıyafet ve bol bol zıbın aldım. Evet her şeye zam geldi.. Kampanyalar da bitti valla maalesef 😬 artık bundan sonrakileri zamlı alcaz. Bende dün cinsiyet öğrendim 💙 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
Gizem-Erdem2021 Minicikim merhabalar bende ayni sekilde hasimoto hstasiyim. Degerlerim cok yuksekti ve doktor lavitron 25 mg baslatti. Yariya dustu. 3 ayda bir teoit testi yaptiriyorum. Hatt her zaman bu ilaci kullanacakmisiz
Senaoztrk Fatmabytr çok iyi yapmışsınız gerçekten hersy okdar ucmuşki yeni yıla girmeden en azından büyük esyalari almak iyi olcak bütçe açısından
Babyontheway Senaoztrk bende bebek arabası puset gibi büyük şeyleri aldım, herşey her geçen gün zamlanıyor 🤦🏻♀️ ufak ufak da badi tulum alıyorum💙💙
Senaoztrk Babyontheway ben henüz kıyafete geçmedim bu ay Alaçam inşallah ama erkeklere göre hiç güzel bisy yok sanki ya 5li hastane çıkışı vs baktım ebebekte hiç güzel yok