Babyontheway taspinar1007 az önce otururken ayakucuma doğru eğildim kedimi sevmek için, bir an öyle bir kramp girdi ki 😢 eğilememek için daha çok erken değil mi yaaa
Cglnrskmk Fasulyem2 canım bana bugün kız dedi doktor🙈 ama sırtı dönüktü hep göremedik tam olarak 11.haftada erkek demişti Bu sefer bacak arası boş dedi. Detaylıda netleşir umarım😀
Fasulyem2 Cglnrskmk ayy hadi bakalım prenses geliyo galiba 😍 netleşir merak etme detaylıda artık 🙈 kaç haftalıksın bugün bi dahaki kontrol detaylı ultrason mu?
Cglnrskmk Fasulyem2 sağlıkla gelsin inşallah 🥰🥰 16 haftalık canım . Bir sonraki detaylı ultrason olacak, 3 hafta sonra önerdiği doktora randevu alacağım ben Gebze’deyim ve istanbulda Zeki Şahinoğlu nu önerdi. Detaylı için kesinlikle perinatolog olsun dedi
Fasulyem2 Cglnrskmk anladım canım ben de perinatologa görünmeyi düşünüyorum buldum bi merkez ben de. biz 14+2 deyiz daha 2 hafta sonra kontrolüm var doktor yönlendirir beni de. insallah o da çok güzel geçer sağlıklı haberlerini alırız 🥰
Cglnrskmk Fasulyem2 inşallah canım ❤️ Ben doktorumun önerdiğine gideceğim çünkü fiyatlar Gebze’deki gibi hatta Gebze’de daha pahalı, hem alanında uzmanmış 3 hafta sonraya randevumu aldım😊
Babyontheway Kızlar alışverişlerinizi nasıl yapıyorsunuz, mayıs sonu doğum gözüküyor, yeni doğan kıyafetleri tabiki uzun kollu olacak ama, 0-3 aylıklar nasıl alınmalı?
BeyzA-93-22 Babyontheway ben soyle dusundum hastane cikislari 5 li olarak 2 veya 3 tane uzun kollu kiyafetleri 0-1 olarak aldim cunku mayistan sonra haziran biz diyarbakirdayiz sicak oluyor o yuzden dier kiyafetleri 1-3 olarak daha ince kisa kollu zibinlar alicam sonrasi zaten mevsime gore alinir 🙂
Tazeanne0134 Babyontheway yeni dogan çok alma canım 3 ay al derim bide çok fazla kıyafet alma çünkü çok çabuk büyüyor o yüzden
Hempol BeyzA-93-22 zaman geçmiyor sayıyoruz yerimizde gibi daha 15 + 5 iz 😬 geçen hafta gittiğimde yüzde 90 erkek gibiydi baya pipi gibi bi şeyler vardı ama bakalım herhal net olarak detaylı ultrasonda göreceğiz biran önce 20 Li haftalara geçmek istiyorum 😅 sen napıyorsun nasıl geçiyor günler 🤗
Annekuzusu_0 BeyzA-93-22 benimkide kız gibi dedi iki seferdir 2 hafta sonra bidaha gidecem bakalım bu sefer kesin sonuç verebilecekmi
BeyzA-93-22 Hempol ben de iyiyim bulantilar hala ayni sabahLri geliyor onun disinda sessiz sedasiz oylece yerinde durdugu icin evham yapiyorum bazen varligini unutuyorum filan dedigin gibi zaman da gecmiyor cidden hergun 00 da uygulamaya girip bakiyorum 😁😁😇
BeyzA-93-22 Annekuzusu_0 bizimki 12.haftasinda kiz oldugunu gosterdi pembeler alinmaya baslandi bile 😄
kbrkrblt16 Annekuzusu_0 14+3 den selamlar 🖖 biz daha cinsiyetimizi öğrenemedik geçen hafta kontrolümüz vardı ama bacakları kapalıydı göstermedi 16. haftayı bekliyoruz 🥰
Uca Selam kızlar bende varım tahmini doğum 19 mayıs 🤗 16+6 dan selamlar hepinize sat a göre 15+5 ama dr ölçümlerimizde bir hafta önde gidiyoruz. Çok sıkıntısız bir hamilelik yaşıyorum hiç bulantım kusmam olmadı şimdiye kadar ama gece uyku düzenim yok bu aralar. Birde karnım çok erken çıkmaya başladığından göbüşe alışmaya çalışıyorum eğilmelerde benimde kasılmam olabiliyor
Senaoztrk Merhaba güzel anneler bende şuan 15+5 hafligim covid oldum bgn 10. Günüm çok şükür hafif atlatiyorum sadece 3 gün grip gibi geçti sadece iyiki 2 doz aşımı olmuştum gebelik öncesi. 3 gündür rahimde zonklama gibi bisy hissediyorum batmada olabilir tam secemiyorum kazen karnimda oyle oluyor bu hafta böyle olan varmı benim ilk gebeliğim çok bilgim yok normalmi yardımcı olur musunuz
BeyzA-93-22 Senaoztrk rahim sanirim daha hizli buyumeye basliyor cunku mercimeklerimiz artik kabina sigmaya calisiyor 🙂 bende hala oluyor
Hempol BeyzA-93-22 bende unutuyorum bazen gerçekten var mı içimde diye düşünüyorum inşallah zaman su gibi geçer gelir o güzel günler 🥰